Kapaklı Belediyesi, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularının yoğun yaşandığı Ramazan ayı boyunca eski belediye meydanına kurulan iftar çadırında iftar yemeği verecek.

70 numaralı Kapaklı hattı hizmete başlayacak 70 numaralı Kapaklı hattı hizmete başlayacak

Konuyla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ramazan ayı boyunca eski belediye meydanına kurduğumuz iftar çadırımız ile gönül sofralarında buluşacağız. Tüm hemşehrilerimin Ramazan ayını tebrik ediyorum.” dedi.

“BEREKETİ VE HUZURU BİR ARADA YAŞAYACAĞIZ”

Ramazan Ayı boyunca eski belediye meydanında verilecek olan iftar yemeği Kapaklı Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanacağını belirten Çetin, “Ramazan ayı paylaşmak ve dayanışma içerisinde olmaktır. Geçtiğimiz yıl tüm mahallelerimizde gönül sofralarımızı kurmuştuk. Bu yıl eski belediye meydanına kurduğumuz iftar çadırımız ile Ramazan ayı boyunca hemşehrilerimize iftar yemeği vereceğiz. Ramazan ayının gönülleri birleştiren atmosferini, bereketini ve huzurunu bir arada yaşayacağız. İftar sofralarında sunacağımız yemekler, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yılın her günü sıcak yemek sağlayan aşevimiz tarafından hazırlanacak. Ramazan ayının güzellikler getirmesini Rabbimden niyaz ediyorum.” ifadelerini kullandı.