Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği tarafından Türkiye’nin ünlü imam hatip ve müezzinlerinin katılımıyla Üç Aylar ve Depremzedeler için Kur’an-Kerim Tilaveti programı düzenlenecek.

ÜNLÜ HOCALAR KATILACAK

26 Şubat Pazar Günü saat 19.30’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda düzenlenecek olan programa; Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Dünya Birincileri Ayasofya-i Kebir Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Bünyamin Topcuoğlu, Eyüp Sultan Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Erhan Mete, Sultan Ahmet Camii İmam Hatibi Hafız Alpcan Çelik, İstanbul Fatih Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Metin Çakar, Türkiye Ezanı Güzel Okuma Birincisi Büyük Çamlıca Camii Müezzini Mustafa Alp Hayta ve Mevlithan Emirgan Hamid-İ Evvel Camii Müezzini Aziz Hardal katılacak.

Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret Kadın muhtarlardan Başkan Çetin’e ziyaret

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Tüm vatandaşları programa davet eden Kapaklı Samsun Alaçamlılar Derneği Başkanı Mustafa Taşkıran, “Mübarek Üç Aylar münasebetiyle düzenleyeceğimiz ‘Üç Aylar ve Depremzedeler için Kur’an-Kerim Tilaveti’ programımızı devlet ve millet olarak bir ve beraber olduğumuz bu günlerde depremzede kardeşlerimizin adına düzenleyeceğiz. Tüm halkımız davetlidir.” dedi.