Malkara İlçesi Camiatik Mahallesi’nde, zemin kat üzeri 2 kat olacak şekilde inşa edilecek olan itfaiye istasyonunun temeli 14 Kasım Salı Günü saat 13:00’te Sadık Ahmet Kent Parkı’nda gerçekleştirilecek törenle atılacak.

Müteahhit depreme dayanıksız sitelerini elleriyle yıktı Müteahhit depreme dayanıksız sitelerini elleriyle yıktı

 “İTFAİYE İSTASYONUMUZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN”

Gelişen ve büyüyen Malkara için bir itfaiye istasyonuna daha gereksinim duyulduğunu dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Herhangi bir afet ve yangın anında ekiplerimizin en kısa sürede müdahale edebilmeleri için böle bir itfaiye istasyonuna daha ihtiyaç duyuldu. Biz de derhal harekete geçtik ve itfaiye istasyonumuzun projesini hazırladık. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği her şeyin üzerinde. İnşa edeceğimiz itfaiye istasyonumuz Malkara’da bu anlamda önemli bir eksikliği giderecek.

Afetlerin olmaması en büyük temennimiz ancak biz her zaman hazırlıklı olmak durumundayız. Çalışmalarımız ve hayata geçirdiğimiz projelerle her zaman kentimizi bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Temelini atacağımız ve yaklaşık 3,5 Milyon TL yatırım maliyeti olan itfaiye istasyonumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. 14 Kasım Salı Günü Saat 13.00’teki temel atma törenimize tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum” dedi.