Best Elit Organizasyon Evi’nde düzenlenen geceye AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezihe Çolak, MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Aylin Kısa, İYİ Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Semahat Yılmaz Sever, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayı Nuran Yeşil, Dr. Nurdan Tombalak, BİLSEM Okul Müdürü Fatma Güldal, İş Kadını Fatma Yılmaz ve çok sayıda çalışan kadını katıldı. Geceye onur konuğu olarak katılan isimler tecrübelerini ve deneyimlerini paylaştı.

“ÜLKEMİZE DEĞER KATMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Sonrasında konuşan Çerkezköy İş Kadınları Platformu Kurucularından Demet Akın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak; “Bizi bu önemli gecede yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederiz. Yaşayan, sosyal hayatta daha fazla aktif olan iş kadınlarımız ile hem ilçemize hem de ülkemize daha fazla katma değer katmak için çalışacağız. Çalışan, üreten iş kadınları olarak ilçemizi daha yukarılara taşımak için mücadele edeceğiz.

“ADİL BİR DÜNYA TEMENNİ EDİYORUM”

Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadın şiddetinin olmadığı, kadınlarımızın daha eşit ve adil koşullarda mücadelesini sürdürdüğü bir dünya temenni ediyorum” dedi.

Kent ormanı çalışmaları sürüyor Kent ormanı çalışmaları sürüyor

Gecede karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak yapılacak çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.