İlim Yayma Cemiyeti Genel Merkezi tarafından yürütülen istişare ve değerlendirme sürecinin ardından Kapaklı İlim Yayma Cemiyeti Şubesi kuruldu. Kurucu Şube Başkanı olarak Muammer Doğan görevlendirildi.
Görevlendirmeye ilişkin açıklamalarda bulunan Muammer Doğan, İlim Yayma Cemiyeti’nin 1951 yılında ilim ve irfan yoluna kendini adamış gönül insanları tarafından kurulduğunu hatırlatarak, yaklaşık beş aydır devam eden değerlendirme süreci sonucunda Kapaklı Şube Başkanı olarak görevlendirildiğini ifade etti.
Doğan, kendisine bu görevin tevdi edilmesinden dolayı Genel Başkan Yusuf Tülün’e, teşekkür etti.
İlim Yayma Cemiyeti’nin Kapaklı’daki 188’ncı şubesi olmasının ilçeye ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni eden Muammer Doğan, “Rabbim bizleri bu güzel yolda büyük hizmetler yapmaya muvaffak eylesin” ifadelerini kullandı.




