Yazılı bir açıklama yapan DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berke Çebi, 28. dönem Tekirdağ Milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“08.07.2020 tarihinden itibâren büyük bir onurla yürüttüğüm DEVA Partisi Kurucu Tekirdağ İl Başkanlığı görevinden bugün itibârıyla 28. Dönem Milletvekili aday adayı olmak üzere ayrılmış, adaylık başvurumu Genel Merkezimize yapmış bulunmaktayım.

İl Başkanlığım sürecinde; her saati ve günü ilmek ilmek beraberce ördüğümüz itici gücüm olan kıymetli İl Başkan Yardımcılarıma, İl Yönetim Kurulu Üyelerime, sokak sokak, mahalle mahalle, ilçe ilçe büyümemizde ve DEVA’nın hür sesini 11 ilçede duyuran çok kıymetli İlçe Başkanlarıma, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerime ve bütün DEVA gönüllülerine en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.

CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır CHP’li Yontar: Diğer dünyada adalet sorulacaktır

Bu üç yıllık süreçte DEVA çatısı altında Ali Babacan gibi bir Genel Başkan ve Tekirdağ Teşkilâtı gibi her biri birbirinden değerli yol arkadaşları ile bir arada yol yürümenin onurunu ve gururunu her saniye yaşadım.

Bu onurlu süreci ve sevdamız olan Tekirdağ’ı TBMM çatısı altına taşıyarak şehrimize hizmet edebilmek, hemşehrilerimizin derdine deva olabilmek için yorulmaksızın çalışmaya devam edeceğiz.”