CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in geçtiğimiz günlerde katıldığı televizyon programında CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak hakkında yaptığı açıklamalara Öztrak’tan yanıt geldi.

Özgür Özel, programda Faik Öztrak’ı eleştirerek, “Faik Bey’e sorarsanız kimse kendinden başka hiçbir şeyi hak etmez. Bizi küçük gören, her zaman tepeden bakan, küçümseyen; sonra da hak ettiğimiz kadar değer biçip bize bir şeyler söyleyen bir yaklaşımı var” ifadelerini kullanmıştı.

Özel ayrıca, “Bugün Faik Bey gelsin, benimle birlikte Tekirdağ’da bir sokakta yürüyelim” sözleriyle Öztrak’a çağrıda bulunmuştu.

Bu açıklamaların ardından bir gazetecinin sorusunu yanıtlayan Faik Öztrak, Tekirdağ’ın birlik ve beraberlik kültürüne vurgu yaptı.

Öztrak, “Kendisinin bunu söylerken ne ümit ettiğini anlayabiliyorum. Ama Tekirdağ Özgür Bey’in düşündüğü gibi bir yer değildir. Evladını da, misafirini de bağrına basar. Tekirdağlı memleketinin evlatlarını birbirine kırdırıp buradan siyasi rant devşirmeye kalkanları da görecek kadar feraset sahibidir” dedi.

Tekirdağ’da her zaman halkın arasında olduğunu ifade eden Öztrak, “Ben Tekirdağ sokaklarında her zaman yürürüm. Çünkü hemşerilerimin yüzünü yere baktırmadım. Kimseye kibirle yaklaşmam. Kimseyle de kendi memleketinde yürüme yarışına girecek kadar kibir sahibi olmadım” diye konuştu.

“Olağanüstü kurultayın 45 gün içinde toplanması zorunluluktur”
“Olağanüstü kurultayın 45 gün içinde toplanması zorunluluktur”
İçeriği Görüntüle

Öztrak, “Partimin bir milletvekili ilime misafir geldiğinde kendisiyle birlikte yürümekten gurur duyarım. Tabii geleceğini önceden haber verirse” ifadelerini kullandı.