Kar Haberleri

kar haberleri ve güncel kar gelişmeleri, kar ile ilgili tüm video, kar fotoğrafları ve kar haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nde yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışıyla kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaşmıştı. Kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanan 37 köy...

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin yüksek kesimlerimde etkili olan kar yağışıyla beraber Mahya Tepe’de kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaştı.

Çerkezköy Haberleri

Meteorolojinin kar ve sağanak yağış uyarısının ardından Çerkezköy’de etkili olan yağış sonrası Çorlu Deresi’nin debisi yükseldi.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar sebebiyle araçlar yolda kaldı.

Çerkezköy Haberleri

Çerkezköy Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışından vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Kapaklı Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesinde sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı etkisini göstererek şehri beyaza boyadı.

Kapaklı Haberleri

Kapaklı’da yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime ara verildiği açıklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde kar yağışı ve buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada, kontrolden çıkan tırın dorsesi devrildi.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri son günlerde soğuk hava ve yoğun kar yağışı sonucu yiyecek bulmakta zorluk çeken sahipsiz hayvanlara mama...

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekibi il genelinde, olumsuz hava koşulları ve kar yağışına karşı tüm önlemlerini aldı.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok karayolunda ulaşım durma noktasına geldi. Çok sayıda araç kaza yaptı.

Gündem Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Tekirdağ’da etkili olan kar yağışı sebebiyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi.