Kaçak Haberleri

Kaçak haberleri ve güncel Kaçak gelişmeleri, Kaçak ile ilgili tüm video, Kaçak fotoğrafları ve Kaçak haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince evinin altına 40 metre derinliğinde çukur açarak kaçak kazı yaptığı iddiasıyla 5 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde jandarma ekiplerince yapılan kaçak içki ve uyuşturucu operasyonunda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’de kaçak yollarla getirildiği tespit edilen 11 büyükbaş hayvan ele geçilirken, besiciye 81 bin lira ceza uygulandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesinde tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığının önlenmesine yönelik yapılan çalışma doğrultusunda 171 karton makaron ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde, kaçak yollardan balık avladıkları tespit edilen şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Kapaklı’da 120 bin adet makaron ve kilolarca tütün ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesinde polis ekipleri tarafından iki iş yerine yapılan operasyonda, çok sayıda gümrük kaçağı elektronik eşya ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Bulgaristan’dan kaçak yollarla kutu içerisinde ülkeye getirilen 12 güvercin ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde bir evde yapılan aramada kaçak makaron, tütün ve sigara dolum aletleri ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde polis ekiplerince bir iş yerinde gümrük kaçağı olduğu değerlendirilen malzemeler ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesinde, polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 15 adet beslenmesi ve bulundurulması yasak olan hayvan ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde Jandarma ekipleri 6 kişi ve kaçak kazı yapılmada kullanılan çok sayıda malzeme ile geçirdi.