Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde polis ekiplerince yapılan trafik denetimde kuralları ihlal eden sürücülere cezai işlem uygulandı.

Asayiş Haberleri

Babaeski’de, emniyet ekiplerince gerçekleştirilen trafik denetiminde 85 araç ve sürücüsüne ceza uygulanırken 14 araç trafikten men edildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nin Demirköy ve Kofçaz ilçelerinde yapılan trafik denetimlerinde kuralları ihlal eden araçlara ceza uygulandı.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 3 ruhsatsız silah ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından motosikletlere özel denetim gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Kapaklı İlçesinde alkollü mekanlarda denetim gerçekleştiren polis ekipleri bir şahsın üzerinde silah ele geçirdi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde gerçekleşen trafik denetimlerinde kuralları ihlal eden sürücülere ceza yağdı, 7 araç trafikten men edildi.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde yapılan denetimde kusurlu araç ve sürücülere 117 bin lira ceza uygulandı.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ’da çevreyi kirleten 214 tesise 66 milyon 264 bin lira idari para cezası kesildi. Denetimlerde 44 tesisin faaliyetleri durduruldu.

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ’da çevreyi kirleten 214 tesise 66 milyon 264 bin TL para cezası kesilirken, 44 tesisin de faaliyetleri durduruldu.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde İl Jandarma Komutanlığı trafik ile asayiş ekipleri tarafından okul servisleri denetlendi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü 2023 yılına ait bir rapor yayınladı.