Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekiplerince yapılan denetimlerde 4 araç trafikten men edildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince karadan ve havadan trafik denetimi yapıldı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli ile Lüleburgaz ilçesinde özel harekat destekli ‘Narko Alan’ uygulamasında 7 şüpheli ile aranma kaydı bulunan 8 şahıs gözaltına alındı.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli’nde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli tarafından zeytinyağı ürünlerini depolayan ve satışı yapan işletmeler denetlendi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünce 1 Aralık 2023 tarihinde başlayan kış lastiği kullanma zorunluluğuyla ilgili...

Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yolcu otobüslerine yönelik kış lastiği denetimi gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Kapaklı'da İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekipleri tarafından alkol denetimi gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı trafik denetimi gerçekleştirildi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli Lüleburgaz’da İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan motosiklet denetiminde 10 motosiklet trafikten menedildi.

Tekirdağ Haberleri

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce perakende satış ve pazar yerlerinde su ürünleri denetimleri yapıldı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli’nde polis ekiplerince yapılan trafik denetiminde 71 araç trafikten menedildi, 21 sürücünün ehliyetine el konuldu.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından trafikte yapılan sivil denetimde 378 araç ve sürücüsü kontrol edildi.