Saray Haberleri

Saray haberleri ve güncel Saray gelişmeleri, Saray ile ilgili tüm video, Saray fotoğrafları ve Saray haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Tekirdağ Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Kapaklı ve Saray’da yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi.

Saray Haberleri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Saray’da yapılacak olan Beyazköy Düğün Salonu projesinin temelini attı. Temel atma törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Asayiş Haberleri

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu uyuşturucu sattığı tespit edilen zanlı tutuklandı.

Saray Haberleri

Türkiye basınının özgür kalemi Uğur Mumcu, 31’inci ölüm yıldönümünde Saray’da adının yaşatıldığı Uğur Mumcu Parkı’nda heykelinin önünde anıldı.

Tekirdağ Haberleri

Saray ilçesinin Beyazköy Mahallesi’nde inşa edilecek düğün salonunun temeli 26 Ocak Çarşamba günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek törenle atılacak.

Tekirdağ Haberleri

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclisi’nde alınan karar ile Kapaklı, Çerkezköy ve Saray’da 200 gram ekmek 8 TL oldu.

Saray Haberleri

Saray Belediyesi sömestr tatiline giren öğrenciler için dopdolu bir “Sömestr Şenliği” hazırladı. 26 Ocak -29 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da polis ekipleri, şüphelendikleri kişinin üzerinde yaptıkları aramada uyuşturucu ve sahte para ele geçirdi.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Saray ilçesinde ders verdiği öğrencilerini taciz ettiği iddia edilen eğitim danışmanı öğretmen tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde bir evde yapılan aramada kaçak makaron, tütün ve sigara dolum aletleri ele geçirildi.

Asayiş Haberleri

Edirne’de uyuşturucu ticaretinden hakkında kesinleşmiş 23 yıl hapis cezası bulunan cezaevi firarisi Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ Saray ilçesinde şüphe üzerine durdurulan 4 şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.