Saray ilçesi Beyazköy Mahallesi’nde yapımına başlanacak ve 1.035 metrekare toplam yapı inşaat alanına sahip olacak tesiste, düğün salonu, gelin odası, mescit, bebek emzirme odası, mutfak, çocuk oyun alanları, açık otopark ve teknik hacimler yer alacak.

Tekirdağ, Libya’dan gelen çöl tozu etkisinde kaldı Tekirdağ, Libya’dan gelen çöl tozu etkisinde kaldı

“HER ZAMAN KENTİMİZİ BİR ADIM İLERİYE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ”

Sağlamtaş, Safaalan ve Çukuryurt düğün salonlarının ardından Beyazköy Düğün Salonu temel atma törenini gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 11 ilçede sürdürdükleri çalışmaları vatandaşların ve bölgenin ihtiyaçları kapsamında belirlediklerini dile getirerek, “Vatandaşlarımızın nişan, kına gecesi, düğün ve diğer organizasyonlarını yapabilecekleri düğün salonunun, birlik ve beraberlik duygusunun her daim güçlü kalmasına vesile olacağına inanıyorum.

Çalışmalarımız ve hayata geçirdiğimiz projelerle her zaman kentimizi bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir kent oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Temelini atacağımız Beyazköy Düğün Salonumuzun şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızı temel atma törenimize davet ediyorum” dedi.