Şüpheli Haberleri

Şüpheli haberleri ve güncel Şüpheli gelişmeleri, Şüpheli ile ilgili tüm video, Şüpheli fotoğrafları ve Şüpheli haberleri Kapaklı Gazetesi sitemizde


Asayiş Haberleri

Çerkezköy’de düzenlenen operasyonda evlerinde yakalanan 5 fuhuş şüphelisi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş Haberleri

Çerkezköy'de polis ve jandarma ekipleri tarafından ocak ayında çeşitli suçlardan aranması olan 378 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından aranması olan 25 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da 14 adet dolandırıcılık olayına karıştığı tespit edilen şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir şüphelinin evinde yaptıkları aramada uyuşturucu madde ele geçirdi.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından çeşitli suçlardan aranması olan 30 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından eşitli suçlardan aranması olan 9 şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Kırklareli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şubesi ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından izinsiz sülük topladığı iddia edilen şüpheli yakalandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 13 ay önce kaybolan 28 yaşında fiziksel ve zihinsel engelli Fevzi Çalışkan’ın kaybolmasıyla ilgili şüphelilerden ikisi tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde polis ekipleri şüphe üzerine durdukları bir araçta 298 kilo bandrolsüz tütün ele geçirdi. Olayla ilgili 5 şüpheli...

Asayiş Haberleri

Bir süre önce denetimli serbestlik şartıyla cezaevinden çıkan Ahmet A., 15 Ekim tarihinde Şarköy'deki evinde ölü olarak bulunmuştu. Polis ekipleri...

Asayiş Haberleri

Tekirdağ’da motosikletli polis timleri son dönemde 66 kişi yakaladı.