Yazın sıcağı kışın dondurucu nefes kesen soğuğunda güvenlik gibi önemli bir görevi yerine getiren bu personele işlerini kolaylaştıracak ihtiyaçların karşılanması son derece önemli. Güvenlik personelinin zorlu görev alanlarında en önemli ihtiyacı bekçi kulübesi. Hazır üretimli, yalıtımı yüksek, en iyi ergonomide iç mekana sahip güvenlik binaları onların en büyük yardımcısı. Seyir cephelerindeki geniş açıklıkta pencereler onlara otururken ve ayakta en iyi görev imkanı sunacaktır.


Tabi güvenlik yapılarında en önemli detaylardan biri de yalıtım. Açık saha görev alanlarında yazın sıcağı ve kışın sert soğuğunda güvenli bir liman gerekir güvenlik personeline. Bu nedenle güvenlik yapılarının yalıtım performansı çok iyi düzeyde olması gerekir. Duvar ve çatı ile birlikte pencere birleşimleri, panellerin birbirine geçme alanlarında yalıtım uygulamaları çok iyi yapılmalı. Yalıtım yönünden güvenlik yapısı yazın sıcağında iç mekanın en iyi serinlikte olmasına büyük katkı sağlar. Yine kışın uzun geçen soğuk gecelerinde iç mekanda sıcak ortamların hazırlanmasını kolaylaştırır. Güvenlik bekçi kulübesi yapılarından beklenen bir diğer önemli detay da iç mekan konforudur. Genellikle güvenlik yapıları sahada çok az yer kaplayacak şekilde yapılır.

Örneğin 150x150 tek personellik ünite en yaygın tercih edilen modeller arasında öne çıkar. Bu nedenle güvenlik yapısının iç mekan detay çözümleri ergonomi açısından büyük önem arz eder. Uzmanlıkla projelendirilerek hazırlanan iç mekan detay çözümleri kaliteli üretimle birleşince güvenlik personeline en iyi konforu yaşatacaktır.

Hayatın Farklı Alanlarına Hazır Güvenlik Kabin Çözümleri

Bony Tekstil’den yılbaşı eğlencesi Bony Tekstil’den yılbaşı eğlencesi

Son yıllarda yapı ihtiyaçlarının artması farklı yapı modellerinin de geliştirilmesine katkı sağladı. Özellikle mobil taşınabilir modüler yapılar bu süreçte tasarlanıp üretilen modeller arasında öne çıkıyor. Yapı inşa süreçlerini tamamen ortadan kaldıran kullanıma hazır üretimli polyester kabin farklı alanlara pratik çözümler getiriyor. Modelle 3 m3’den elli metrekareleri bulan ölçülerde çok alternatifli yapı çözümleri sunuluyor. Ölçüsüne göre özel projelendirilen bu yapılar modern tesislerde kalite kontrol sistemi denetimi altında en iyi güvenlikte üretiliyor. Sevk edildiği yerde aynı anda kullanıma hazır hale geliyor. Güvenlikten satış büfesine, ofisten kargo şubesine çok farklı amaçlar için kullanılıyor.


Elektrik tesisatı aydınlatma armatürlerine varana kadar hazır üretim modüler yapıların en önemli avantajlarından birini oluşturur. Yalıtımlı duvar ve çatı panelleri modern tesislerde yeni nesil CTP teknolojisiyle üretilmekte. Üretim sonrası montaj hattına alınan panellere kapı ve pencereler takılmaktadır. Elektrik tesisatı yapıya özel projelendirilmiş olup bant hattında projeye tam uygunlukta uygulanmaktadır. Priz ve anahtarlar, aydınlatma armatürleri takılan yapı kalite kontrolden geçirilerek sevke hazır hale getirilmektedir.
Güvenlikten çalışma ofisine, satış ofisinden ekmek büfesine yapı ihtiyaçlarınızı polyester kabinle anında karşılayabilirsiniz. Sipariş sonrası kısa zamanda üretilen yapınız dilediğiniz yere sevk edilir. Araçtan indirilir indirilmez belirlenen alana yerleştirildiğinde hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Proje çizimiyle, yapı malzeme tedarikiyle, usta organizesiyle uğraşmadan polyester kabin dilediğiniz yerde kullanımınıza hazır.

Türkiye’nin En Çok Satan Müstakil Konut Modelleri
Çimento ve demir başta olmak üzere yapı malzemelerindeki beklenmedik fiyat artışları ev sahibi olmak isteyenleri farklı arayışlara sevk etti. Yine yaşanan usta bulma sorunları nedeniyle inşaat işçilik giderlerindeki ekstra artışlar klasik modellere alternatif arayışı tetikleyen unsur oldu. Bu süreçte hazır yapı sektöründe üretilen prefabrik konut Türkiye’nin en çok tercih edilen evlerinde öne çıktı. Hazır konut modeli israf edilmeden modern fabrikada üretim ve kurulumda işçilikleri minimize eden yenilikçi sisteme sahip. Modern tesislerde kısa zamanda üretilen ev kullanım yerine araçla taşınıyor. Tüm malzemeleri fabrikadan gelen evin kurulumu 3 ila 10 gün içerisinde tamamlanıyor.


Hazır evlere olan ilgi büyük olunca sektörde en çok tercih edilen konut tipleri de şekillenmeye başladı. Tek katlı modellerde 2+1 ve 3+1, çift katlı modellerde ise 3+1 konut tipi en çok tercih edilen prefabrik konut modeli olarak öne çıktı. 2+1 konut tipinde 64 ve 82 m2 projeler, 3+1’de ise 100 m2 ev projeleri en çok satanlar arasında yer alıyor. İki katlı modellerde ise 128 ve 138 m2 konutlar en fazla tercih gören modellerden.