Kapaklı Gazetesi - Saray – Kapaklı istikametinde meydana gelen ölümlü trafik kazasının ardından, civarda yaşayan vatandaşlar söz konusu yolun sorunlu olduğunu belirterek yetkililere seslendi. Kazada bir yakınının akrabasını kaybeden Büyükyoncalı Spor Kulübü Başkanı Yalçın Özçevik, ‘’Yazık günah, can gidiyor burada. Bu dünyada candan önemli, değerli ne var ki?’’ dedi.

18 Mayıs Cumartesi günü (bugün) öğleden sonra Saray’da acı bir kaza meydana geldi. Büyükyoncalı mevkiinde meydana gelen kazada, bir ticari araçla bir otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Kaza sonrası duruma tepki gösteren vatandaşlar, veryansın etti. Kazanın gerçekleştiği kavşağın trafik açısından riskli bir konumda olduğunu kaydeden Yalçın Özçevik, yetkililerden bir çözüm beklediğini dile getirdi.

‘’BU YOL YANLIŞ YAPILDI’’

Yol ile ilgili bir çok kez şikayette bulunduklarını söyleyen Özçevik, ‘’Bu yol yapıldığından beri söylüyoruz, yanlış yapıldı. Burada hemen hemen 3 günde bir kaza oluyor. Işıklar zaten yok, giriş çıkışlar da sıkıntılı. Bir an önce buna çare bulunması lazım. Biz bu yol yapıldığından beri sosyal medyada durumu dile getiriyoruz. Fakat yetkililer konuya kayıtsız kalıyor.’’ İfadelerini kullandı.

‘’ARKADAŞIM EŞİNİ VE KAYNANASINI KAYBETTİ’’

Ölümlü trafik kazalarının arttığına dikkat çeken Özçevik, ‘’Şimdi aldığım habere göre arkadaşımın eşi ile kaynanası bu kazada hayatını kaybetti. Kaynanası Büyükyoncalı’da oturuyordu, muhtemelen oraya gidiyorlardı. Yazık günah, can gidiyor burada. Bu dünyada candan önemli, değerli ne var ki? Yetkililerin bir an önce buraya çare bulması lazım. Büyükyoncalı 12-13 bin nüfuslu bir yer mahalle olunca bir kenara atılmamalı.’’ Diyerek tepkisini dile getirdi.