Kapaklı genelindeki yolların asfaltlanması için ihalesi yapılarak Karaağaç’ta kurulan ‘Asfalt Plenti Şantiyesi’, Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın şikayeti üzerine kapatıldı.

AK PARTİLİLER İSTEDİ, ASFALT ŞANTİYESİ KAPATILDI

Karaağaç’ta kurulan ‘Geçici Asfalt Plenti Şantiyesi’, Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın girişimleri sonucunda Tekirdağ Valiliği tarafından ÇED (Çevresel Etki Değerlendirmesi) raporu olmadığı gerekçesiyle kapatıldı. Kurulan asfalt şantiyesi ile birlikte Kapaklı’ya bağlı 8 mahallede asfalt yol çalışması yapılacaktı.

“BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU”

Sürekli Kapaklı’daki yolları siyaset konusu yapan Ak Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı’nın bu tutumu adeta ‘Bu ne perhiz ne lahana turşusu’ dedirtti.

TERMİK SANTRALE EVET, ASFALT ŞANTİYESİNE HAYIR

Tüm dünyada çevreye vermiş olduğu zararlar nedeniyle tercih edilmeyen Termik Santrallerin, Kapaklı'nın neredeyse hemen içine kurulmasına ses çıkartmayan ve hatta bu projeyi destekleyen Ak Parti İlçe Teşkilatı üyelerinin, yerine karşı çıkarak ‘Asfalt Plenti Şantiyesi’nin  çevre kirliliğine neden olacağı gerekçesiyle kapattırması tepki topladı.

“VATANDAŞ GEREKEN CEVABI VERECEKTİR”

Ak Parti İlçe Teşkilatı’nın bu tutumu, yaklaşan yerel seçimler öncesi bir siyasi hamle olarak yorumlanırken, kafalarda soru işaretleri oluşmasına neden oldu? Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Hem yollar bozuk diye eleştireceksin hem de Asfalt şantiyesini kapattıracaksın. Birileri siyaset yapacak diye bizler hizmetten mahrum kalıyoruz. Ak Parti İlçe Teşkilatı eğer gerçekten çevreyi düşünüyorsa önce Kapaklımızın hemen yanı başında yapılacak olan termik santrali engellesinler. Hizmetleri engelleyerek siyaset yaptığını zannedenler, zamanı geldiğinde vatandaştan gerekli cevabı alacaktır.” İfadelerini kullandılar.