Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine aday olduğunu açıklayan Ömer Karadeniz, “Vizyoner bir oda yönetimini oluşturmak için, oda yönetiminde talip olduk.” dedi.

Bir süredir Çerkezköy TSO seçimlerinde aday olacağı konuşulan Ömer Karadeniz, konuyla ilgili bir basın açıklaması düzenledi. Adaylık iddialarını doğrulayan Karadeniz, oda seçim takviminin henüz kesinleşmediğine dikkat çekti.

“ÇTSO EKONOMİK OLARAK BÖLGENİN KALBİDİR”

Ömer Karadeniz, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Ocak 2022 tarihi itibariyle ülkemizde bulunan çeşitli meslek gruplarını temsil eden odaların seçim süreci başlamış bulunmaktadır. Birçok meslek odamızın seçim takvimi belli olmasına rağmen henüz ticaret ve sanayi odalarımızın seçim takvimi belli değildir. Ancak, seçim takvimi belli olmamasına rağmen, ticaret ve sanayi odalarımız için de seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamız, bölgemizin en önemli meslek ve ticaret odalarından biridir. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası; Çerkezköy, Kapaklı ve Saray gibi üç önemli ilçemizdeki ticaret ve sanayi erbabını bünyesinde bulunduran bir odadır. Bu meslek odamızın bünyesinde Türkiye’nin enleri diyebileceğimiz önemli sanayi ve ticaret firmalarımız bulunmaktadır. Bu nazarla Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası ekonomik olarak bölgenin kalbi durumundadır.

“HER ÜYEMİZİN SIKINTISINI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIZ”

Ticaret ve sanayi erbabımızın yurtiçinde ve yurtdışında işlerini kolaylaştırmak için, oda mensuplarımızın geliştirmiş oldukları projelere kolay kaynak ve destek bulmaları için, üyelerimizin sektörlerinde yaşadıkları sıkıntıları ilgili birimlere iletip çözüm bulmak için, üyelerimizin ilgili makamlarla koordinasyonunu sağlamak için, her üyemizin sıkıntısını ve problemini tek tek dinlemek ve çözmek için, üyelerimizin kapasitelerini geliştirmeleri için, yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak fuarlara katılımlarını kolaylaştırmak için, vizyoner bir oda yönetimini oluşturmak için, önümüzde yapılacak olan ilk oda seçiminde, yapmış olduğumuz ve yapmaya devam ettiğimiz istişareler sonucun bir liste çıkararak oda yönetiminde talip olduğumuzu burada huzurlarınızda ilan ediyorum.”