Avukat Ercan Üçel tarafından mağdur edildiğini iddia eden Ayten Özgen isimli vatandaş, Üçel’in peşini bırakmıyor.

Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları için düzenlenen tanıtım toplantısında Av. Ercan Üçel’in konuşmasını yaptığı esnada sahneye fırlayan Ayten Özgen, elindeki belgeleri göstererek, ‘Kapaklı’nın hakkını da böylemi savunacaksınız’ diyerek tepki gösterdi.

17 Kasım Cumartesi günü Evim Düğün Salonu’nda yapılan Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayları Tanıtım Programı, şok bir protestoya sahne oldu. Mağdur edildiğini iddia eden Ayten özgen isimli vatandaş, Ak Parti Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ercan Üçel’in konuşma yaptığı sırada elinde evraklarla sahneye çıkarak tepki gösterdi. ‘Kapaklı’nın ve siz dava arkadaşlarımın hak ve hukukunu savunmak için aday adayı oldum.”  Diyen Av. Ercan Üçel’e tepki gösteren Özgen, “Müvekkillerinizin hakkını böylemi savunuyorsunuz? Sizin yüzünüzden icralık oldum. Hakkınızda soruşturma açıldı.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Beklemediği bir anda şok tepkiyle karşılaşan Üçel, konuşmasına devam ederken, Özgen partililer tarafından salondan uzaklaştırıldı.