Kapaklı Gazetesi, ‘Al Ver Kapaklı'ya Can Ver’ sloganıyla yerel esnafa destek olmak ve sorunlarına dikkat çekmek için kampanya başlattı.

“AL VER KAPAKLI'YA CAN VER”

Kapaklı’da esnafın sorunlarına çözüm arayacak, seslerini duyuracak bir oda olmadığı için böyle bir kampanyaya öncülük etme gereği duyduklarını beliren Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, “Ulusal firmalar karşısında küçük esnafımızın zor durumda kaldığını görüyoruz. Ayrıca 4 yıl önce ilçe olan Kapaklımızda hala alışveriş için farklı ilçelere gidiliyor. Devlet kurumlarının bile bazı ihtiyaçlarını ilçe dışından karşıladıklarını görüyor ve üzülüyoruz. Kapaklı, birçok girişimci tarafından yapılan yatırımlarla bugün ihtiyaçlarının büyük bir kısmını kendi ilçesinde karşılayacak duruma gelmiştir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı ve kurumlarımızı, Kapaklı’da yaşayan, kaderini ve yaşantısını Kapaklı’ya bağlamış, iyi günde ve kötü günlerinde yanlarında olan ‘Üzerimde yok, sonra veririm’ diyebildikleri Kapaklı esnafından alışverişlerini yapmaya davet ediyor, herkesi bu kampanyamıza katılmaya bekliyoruz.” dedi.

“GÜÇLÜ ESNAF GÜÇLÜ KAPAKLI”

Son aylarda yaşanan ekonomik durgunluğun en çok yerel esnafı etkilediğini kaydeden Çil, ”Son günlerde yaşanan ekonomik durgunluktan ilk ve en çok etkilenen yine yerel esnaf olmuştur. Oluşturacağımız bu farkındalıkla yerel esnafımızın bir nebze de olsa rahat bir nefes alacağını düşünüyoruz. Unutmayalım ki Güçlü bir esnaf, Güçlü bir Kapaklı demektir” ifadelerini kullandı.

TÜM KAPAKLI HALKINI KAMPANYAYA DAVET ETTİ

Hazırladıkları afişlerle hem sosyal medya hem de ilçe genelindeki noktalarda bu kampanyayı tanıtmaya çalışacaklarını belirten Kapaklı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Adem Çil, “Tüm Kapaklı halkını ve esnafını bu kampanyaya destek olmaya davet ediyorum.” Dedi.

KADERİNİ KADER BİLEN

DÜĞÜNE YASINA GELEN

ESNAFINA SAHİP ÇIK

KADERİMİZ KAPAKLI