Kapaklı Gazetesi - Kurulduğu ilk günden bu yana aynı çizgide kararlılıkla ilerleyen, farklı bakış açısı ve cesur kalemi ile halka gerçekleri sunan Kapaklı Gazetesi, yayın hayatındaki 7. yılını tamamladı.

14 Ekim 2013 tarihinde okurlarına ‘Merhaba’ diyen ve basın camiasında saygın bir yere sahip olan Kapaklı Gazetesi, bu sene 7. Kuruluş Yılını kutluyor. Yaptığı haberlerde yereldeki gündemi belirlemesinin yanı sıra ulusal basında da kendine yer bulan Kapaklı Gazetesi, objektif ve tarafsız yayın anlayışı ile her geçen gün büyümeye devam ediyor.

HALKIN SORUNLARINI SAYFALARINA TAŞIDI

Kapaklı Gazetesi kurulduğu günden bu yana siyaset başta olmak üzere kültür, eğitim, ekonomi ve spor gibi birçok alanda Kapaklı’nın nabzını tuttu. Okuyucu kitlesini bilinçlendirmenin dışında ilçenin sorunlarına da ışık tutan gazetemiz, 7 yılda yüz binlerce okurla buluştu. Gücünü halktan alan Kapaklı Gazetesi, yayın hayatı boyunca cesur kalemi ile yine halkın sorunlarını sayfalarına taşıdı.

‘’GÜÇSÜZ DE OLSA HAKLININ YANINDA YER ALDIK’’

Kapaklı’ya ve insanlarına sevdalı bir kadro ile yılmadan daha nice yıllar hizmet vereceğimizi kaydeden gazetemizin kurucusu ve İmtiyaz Sahibi Adem Çil, yayın hayatımızdaki 7. Yılımızı kutladı. Çil, konuyla ilgili açıklamasında; ‘’Bugüne dek ‘yaptığımız haberler birilerinin hoşuna gitmezse’ endişesi taşımadan doğruyu, haklıyı ve gerçeği ortaya koyduk. Her zaman güçsüz de olsa haklının yanında yer aldık. Hiçbir maddi menfaat, kişisel çıkarı gözetmeksizin, ilkeli, dürüst ve cesur gazetecilik anlayışını gazetemizde hakim kıldık. Çok büyük sermaye gücü ve imkanlarına sahip olan ulusal medya kuruluşlarını aratmayacak şekilde samimi kadromuzla, kalitemizle, idari ve yazar kadromuzla 7 yıldır sizlere hizmet veriyoruz. Bu bizler için onurdur.’’ İfadelerine yer verdi.

‘’YANLIŞIN VE YANLIŞ KİŞİLERİN KARŞISINDA OLDUK’’

Gücünü halktan alan bir yayın politikası izlediğimizi belirten Çil, ‘’Özellikle 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından FETÖ ile mücadelede koşulsuz devletimizin ve milletimizin yanında yer aldık, almaya devam ediyoruz. Yaptığımız haberlerle sadece yanlışın değil, yanlış kişilerin de karşısında olduk. Bu nedenle yayın hayatımızın ilk gününden itibaren bizi okuyan, destekleyen ve takip eden tüm okurlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.’’ dedi.