Kapaklı Gazetesi – Sosyal medya hesabı üzerinden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e yönelik eleştirilerde bulunan  AK Parti Tekirdağ eski İl Yöneticisi ve Gelecek Partisi Kapaklı eski İlçe Başkanı Ercan Dilsiz, “Mustafa Şentop, Mestan Özcan, Cüneyt Yüksel hakkında neler söyledin? Adamsan çık açıkla açıklamazsan ben paylaşacağım.” dedi.

“DAHA ÇOK ŞEY KONUŞACAĞIZ”

Facebook hesabı üzerinde bir güvenlik kamerası görüntüsü olduğu anlaşılan bir görsel paylaşan Ercan Dilsiz, “Evlad-ı Fatihan Mustafa, Dürüst Mustafa, Arkadaşlarını yolda bulduklarına satan Mustafa!.

CV'ni sen bana göndermedin mi? İstihbarat dahil hangi bakanların masasına bilgi notuyla CV’in konuldu. Mustafa Şentop, Mestan Özcan, Cüneyt Yüksel hakkında neler söyledin? Adamsan çık açıkla açıklamazsan ben paylaşacağım. Adaylığını sana tebliğ eden N.M.’den önce Mustafa Şentop'un Kapaklı konusunda 2'ye bölünen ekibini kim ikna etti? Gece 2:50'de kendi el yazınla önündeki kağıda neler yazdın ve imzaladın? Bu belge hangi bakanların masasına gitti? Gemiler nasıl yakılır hep birlikte göreceğiz. Daha çok şey konuşacağız...” ifadelerini kullandı.