Kapaklı Gazetesi - Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanlığı'nın billboardlara astığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı görselleri, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tahrip edildi. CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı Yıldızkent Kavşağı'nda düzenlediği basın açıklamasıyla görsellere yönelik çirkin saldırıyı kınadı.

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz'ın yaptığı basın açıklamasına örgütlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Turgay Han, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Deniz Bilge Doğru ve partililer katıldı.

"4 GÖRSEL TAHRİP EDİLDİ"

Yapılan saldırıyı kınayan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, "Örgütlerden sorumlu başkan Yardımcısı Turgay Han, 25 Nisan tarihinde afişlerin yırtılmış olduğunu söyledi. Dün bu konu ile alakalı herhangi bir eylem içerisinde olmadık. Öncelikle bunu araştırmamız gerekiyordu. Billboardlar büyükşehre ait ancak özel bir firmaya ait. Firma sahibinden bilgi aldık. Kendilerinin bir müdahalesi olmadığını öğrendik. Aynı gece saat 03.00'a kadar Çerkezköy, Saray ilçelerinde ki büyük şehire ait billboardları gezdik. Hiç birinde tahribat yoktu ancak Kapaklı Yıldızkent Kavşağında bulunan 4 görselimizin yırtıldığını buraya bir saldırı gerçekleştirildiğini fark ettik." dedi.

CHP'li başkan ifşa etti: AK Partili başkan 483 milyon borç bıraktı CHP'li başkan ifşa etti: AK Partili başkan 483 milyon borç bıraktı

"KISA ZAMANDA YAKALANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ"

Konuyla ilgili şikayetçi olduklarını söyleyen Yılmaz, "Bugün gün içerisinde emniyete giderek konuyu dile getirdik. Dilekçemizi verdik. Emniyet mensuplarının zaten hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini düşünüyorum. Muhtemelen yarın bu konu ile ilgili sonuca ulaşacağımızı, şiddetle kınadığımız bu eylemi gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kısa zamanda yakalanacağını düşünüyoruz." dedi.