Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Pınar Bulvarı’nda yürütülen altyapı çalışmalarının 15 Aralık’ta tamamlanacağını açıkladı.

Kapaklı Belediye Meclisi, Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı için Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında toplandı. Toplantı öncesi Pınar Bulvarı, Hürriyet Caddesi ve Canbazlar Caddesi’ndeki altyapı çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Çetin, çalışmaların 15 Aralık’ta tamamlanmasını beklediklerini dile getirdi.

‘’BULVARDAKİ ÇALIŞMALAR 15 ARALIK’TA TAMAMLANACAK’’

Toplantı açılış ve yoklamanın ardından 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Toplantı öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, TESKİ’nin Pınar Bulvarı’ndaki altyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çetin, ‘’Bugün sabah Kadir Başkanımız ile yaptığımız telefon konuşmasına istinaden 15 Aralık’ta TESKİ’nin Pınar Bulvarı’ndaki faaliyetlerinin sonuçlanacağını belirtmek istiyorum. Çalışmalar biter bitmez ilçe belediyesi olarak bir betonlama çalışması yapacağız. Malum kış ayına girdik. En azından trafiği rahatlatmak ve çamurdan kurtarmak için demirli bir beton çalışması gerekli. Eğer hava şartları müsaade ederse ilerleyen aylarda asfaltma çalışması yapabiliriz. Aydınlatma ve kaldırımların genişletilmesi ile ilgili çalışmayı da sonrasında yapacağız. Kış sürecinde hayata geçiremeyebiliriz ama bazı rütuşlar yapıp ilkbaharda orayı Kapaklı’ya yakışır bir cadde haline getireceğiz.’’ dedi.

‘’KAPAKLI’YA DEĞER KATAN CADDELERİMİZ OLACAK’’

Hürriyet Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarına dair de bilgiler veren Başkan Çetin, ‘’Büyükşehir’de daire başkanımız Metin Bey Hürriyet Caddesi ile ilgili talebimizi değerlendirdi. Biz kilit taşlarını söktük, TESKİ Müdürümüz Yüksel Bey de oranın altyapısının olmadığını belirtti. İbrahim İçöz beyi bilgilendirdik. Buraya altyapı yapılması ile ilgili talimat verdi. Altyapı biraz sıkıntılı oluyor. Hem trafiği yoruyor hem de vatandaşlarımız rahatsız fakat bunlar Kapaklı için önemli konular. Sizin aracılığınızla buradan bir kez daha oranın esnafından, vatandaşımızdan biraz anlayış istiyoruz. Süreç maalesef hızlı gitmiyor ama elimizden geldiği kadar hızlı tamamlamak için gayret gösteriyoruz. İnşallah hem Hürriyet Caddesi, hem Pınar Bulvarı ve akabinde Canbazlar Caddesi Kapaklı’ya değer katan caddelerimiz olacak. ‘’ ifadelerini kullandı.

‘’KAPAKLI’YA OLİMPİK YÜZME HAVUZU KAZANDIRACAĞIZ’’

Son olarak ilçeye bir adet olimpik yüzme havuzu kazandırmak için çalışmalar yürüttüklerini belirten Çetin, ‘’Geçtiğimiz hafta Gençlik ve Spor Bakanımız Tekirdağ’a geldi kendisine taleplerimizi ilettik o da not aldı. Bu hafta ise İl Müdürümüz bilgiyi geçti; Kapaklı’ya bir olimpik yüzme havuzunu kazandıracağız inşallah. Okullarımıza ya da mahallelerimize 5 tane sentetik çim saha da yapabiliriz. Bir tane de Kapalı Tenis Kortu sözü verilmişti. Bununla ilgili İl Spor Müdürümüz Ahmet Üzgün müjdeyi verdi. Adım adım Kapaklımıza değer katmaya devam edeceğiz. ‘’ şeklinde konuştu.