Uzun zamandır Suriye’de bulunan ve ESAD güçlerine karşı Türkmen cephesinde savaşan Ak Parti Kapaklı Gençlik kolları üyesi Emrah Çelik geçtiğimiz hafta bazı gazetelerde yayınlanan haberler üzerine gazetemize ulaşarak açıklamalarda bulundu.
 
ÇIKAN HABERLERE TEPKİ GÖSTERDİ
Allah yolunda ve Türkmenlerin yanında olmak için Bayırbucak Türkmenleri safında Esed güçlerine karşı mücadele verdiklerini söyleyen Emrah Çelik, bazı medya kuruluşları tarafında hain ilan edildiklerini söyleyerek, hakkında çıkan haberlere, Türkiye’den Türkmen cephesine gidenler için yapılan eleştirilere tepki gösterdi.
 
BURADA OLMAKTAN DOLAYI MUTLUYUZ
Yayınlanan Haberler Üzerine Gazetemize Ulaşan ve Konu Hakkında Bilgiler veren Çelik, bazı hainler ölürken bile kahraman ilan ediliyor, bizi ise hain ilan etmeye çalışan kesimler var derken, “Bizler öncelikle Dinimiz İSLAM için, Daha sonra Soyumuz Türkmen kardeşlerimiz için bu kutlu davaya baş koyduk. PYD’de de öldürülen hainler bile kendi ülkelerinde kahraman ilan edilirken, bizler kendi ülkemizde yayın yapan bazı medya kuruluşları tarafından hain ilan edildik. ALLAH yolunda ve Türkmen gardaşlarımız için burada olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.