Kapaklı Gazetesi -  Son günlerde gelen Şehit haberleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Kapaklı Şube Başkanı Mert Bulut, ‘’İdlib'te kahramanca şehit olan askerlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor; silah arkadaşlarına, ailelerine ve büyük Türk Milleti'ne sabrı cemil niyaz ediyorum. Bunca emek, bunca çile, bunca yiten can kesinlikle boşa değil.’’ dedi.

Ülkü Ocakları olarak Türkiye üzerine oynanan oyunların farkında olduklarını kaydeden Bulut,  ‘’Asırlardır süre gelen; Türk devletlerini bitirme, ele geçirme ve yönetmeye dair kirli politikalar dün olduğu gibi günümüzde de hız kesmeden devam ediyor. Bizler bu hain planların farkında ve her zaman olduğu gibi bilincindeyiz.15 Temmuz hain darbe kalkışması sürecinden önce ve sonra yaşanılan olaylar; bu hain planların, komploların en büyük ispatıdır. Aziz milletimizin üzerinde oynanmak istenen oyunun, Türkiye'nin içine çekildiği kumpasın farkındayız. Bizler Ülkü Ocaklılar olarak Türk Milleti'ne, bu kalleş kumpasın ne düzeyde ve ne kadar ciddi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Türkiye'yi haritadaki sınır çizgilerinden ibaret sananlar elbette yanılgıya düşüyorlar. Türk'ün nefes aldığı, mazlum kanının aktığı her yerde bizim sözümüz, duruşumuz ve hatta manevi toprak hakkımız vardır." dedi.

‘’HİÇBİR GÜÇ BİZİ YILDIRAMAZ’’

Hiçbir kuvvetin kendilerini yıldıramayacağını belirten Bulut, "Devletimize düşman olanlar kim olursa olsun karşısında dimdik durmaktan ve şehadete giden yolda korkusuz adımlar atmaktan asla çekinmeyiz. 20 yaşındaki gencecik yiğit evladını şehit verdikten sonra "Bir evladım daha olsa gözümü kırpmadan veririm. Bütün çocuklarım bu vatana feda olsun." diyen babalarımız, "Benim oğlum şehit oldu ama vatan sağ olsun!" diyen analarımız var bizim. İdlip'teki terör unsurlarının üzerine Türk'ün demir yumruğu inmeli, şehitlerimizin kanı yerde kalmamalı, teröristlerden, hain ve zebanilerden iz ve eser kalmamalıdır. Hiçbir güç, hiçbir kuvvet bizi yıldıramaz! Zira yıldırmaya çalışanların pişman olacağını ve eninde sonunda büyük Türk Milleti'ne muhtaç kalacağını belirtmek isterim. Tarihin birçok döneminde olduğu gibi Türkler dünyadaki sömürge düzenini bitirecek, mazlum milletlerin yüzü bir nebze de olsa gülecektir." ifadelerini kullandı.

‘’BUNCA YİTEN CAN BOŞA DEĞİL’’

Bulut sözlerini şu ifadelerle tamamladı. Ne diyordu şair Hüseyin Nihal Atsız; "Ülkü uğrunda gönüller delidir, kişiler ülkü için ölmelidir." Bu doğrultuda inandığımız yolda can alıp can vermekten, can veren kahramanlarımızı baş üstünde tutmaktan, geride kalanların acılarını paylaşmaktan çekinmeyeceğimizi hatta ve hatta bundan gurur, onur ve şeref duyacağımızı belirtmek isterim. İdlib'te kahramanca şehit olan askerlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor; silah arkadaşlarına, ailelerine ve büyük Türk Milleti'ne sabrı cemil niyaz ediyorum. Bunca emek, bunca çile, bunca yiten can kesinlikle boşa değil.’’