Kapaklı Gazetesi - Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısında söz aldı ve AK Parti Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aras’ın CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a hakaret etmesini kınadığını ifade ederek AK Parti Grubu adına özür diledi.

AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras’ın, CHP Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a hakaret dolu paylaşımlarını kınaya Çetin, AK Parti grubu adına Aras’ın davranışından dolayı özür diledi. Çetin’in bu mesajı, özellikle Cumhuriyet Halk Partililer tarafından takdir gördü.

‘’BU HAREKETİ KINIYORUM’’

Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aras’ın, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’a ettiği hakaretler Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nda da gündeme geldi. Konu hakkında söz alan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ben, bu paylaşımın Kapaklı’dan yapılması sebebiyle öncelikle üzüntümü ifade etmek istiyorum. İlim adına da yapılan bu hakareti kınıyorum. İlçemde yapılmış olmasından dolayı kınıyorum. Ve grubum adına da özür diliyorum.” ifadelerini kullandı.