Kapaklı Gazetesi - Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, "2021 Yılının Ülkemiz, Milletimiz ve Kapaklı'lı hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını, sağlıklı günlere kavuşacağı bir yıl olmasını teşkilatım ve şahsım adına temenni ediyorum." dedi. Doğru in adresi sitesi.

"2020 SIKINTILI GEÇTİ"

Mesajında 2020 yılının sıkıntılı geçtiğini belirten Başkan Çetin, "Yeni bir yıl olsun dileklerimizle 2020 yılına da yeni umutlarla girmiştik. Maalesef 2020'nin  çok büyük bölümünü diğer yıllardan farklı olarak ekonomik sıkıntılar doğal afetler ve küresel salgın ve salgınla mücadeleyle geçti. Umutlarımızı da ertelemek zorunda kaldık. 

Özellikle Küresel Salgınla mücadele ve salgında kaybettiğimiz canlar... Tüm bunlar insanlık tarihine 2020 yılını en zor dönemlerinden biri olarak yazacak kuşkusuz. Bu küresel salgın neticesinde yitirdiğimiz, başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza sonsuz saygılarımı sunuyorum.

Bu zor günlerde bir kez daha anlaşıldı ki her şeyin başı sağlık.  Bu kötü günlerde; umut, birlik, beraberlik, dayanışma ve iyiliğin bizi biz yapan en temel değerler olduğunu hatırladık.

Ülkemizin zor günlerden geçtiği bu dönemde, salgın ve salgının getirdiği ekonomik olumsuzluklar nedeniyle de çok daha zor günlerden geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

"UMUTLARIMIZI ASLA KAYBETMEYELİM"

Tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Çetin, mesajını şu ifadelerle sonlandırdı, "Kıymetli hemşehrilerim; bu kötü günlerin geçeceğine, karanlık ve sıkıntılı günlerin ardından iyilik güneşininin doğacağına yürekten inanıyoruz. Umutlarınızı asla kaybetmeyelim, hayallerimizi ertelemeyelim.

2021 Yılının Ülkemiz, Milletimiz ve Kapaklı'lı hemşehrilerimiz için hayırlara vesile olmasını, sağlıklı günlere kavuşacağı bir yıl olmasını teşkilatım ve şahsım adına temenni ediyorum."