Kapaklı Gazetesi - Danıştay’ın ‘Andımız’ kararına destek veren AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ali Aras, "Çok şükür ne mutlu Kürdüm ne mutlu Türkiye'liyim" dedi.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Ali Aras şu ifadeleri kullandı: " Danıştay kararı yüzyılın en adil eşit reformunu sergilemiştir andımız kararı ile. Rodoslu, eski İttihatçı olan aynı zamanda Şeyh Sait'i astıran, Hukukçu olmadığı halde İstiklal Mahkemesinde yüzlerce insanı astıran, İstiklal mahkemesi üyesi Reşit Galip Efendinin serhoşken yazdığı bir dörtlü ya da beşli bu memleketin evlatlarını daha küçükken ikiye üçe beşe bölmüştür..

Bu Toprakların yavruları yüzyıllar  boyu okula başlarken  besmele ile başlardı. İttihatçılar gelir gelmez besmeleyi kaldırıp, yerine 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' dedirtti..
Bu durumda Siz bunu söyleyince diğer  taraftan da ülkedeki tüm müslüman evlatlarıda ya öyle mi peki 

Ben de kürdüm daha doğruyum, daha çalışkanım deme hakkını kazandı böylece... Aynı Çerkez’im ya da Arnavut’um boşnağım, gacalım, yörüğüm diyenler gibi siz bu ülkenin insanlarını birbirlerine düşürdünüz.
Bu coğrafyanın her santimetre karesinde mozaiğimiz işlenmiş iğme iğme dokunmuş Türkü ile kürdü ile Çerkez’i, Lazı, Gacalı, Romanı ile 

ÇOK ŞÜKÜR NE MUTLU KÜRDÜM VE TÜRKİYE’LİYİM ...."