Kapaklı Gazetesi - AK Parti Kapaklı Seçim İşleri Başkanı Kemal Aldemir ve AK Parti Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyesi Derya Akın’ın istifasının ardından, AK Parti Kapaklı Teşkilat Birimi Başkanı Barış Özek de istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Recep Biyik ile anlaşmazlık yaşadığını belirten Özek, istifasıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “2002’de aşk ile kurulan, çocukluğumun, gençliğimin, ideallerim ve hayallerimin en temiz duygularının olduğu AK Parti’ye, gençlik kollarından başlayarak 2016 yılında ana kademede devam eden ve halen yönetiminde olduğum AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilat Başkanlığını sürdürdüğüm süre zarfında; Kapaklı teşkilatlanmamızı inanılmaz gayret ve aşk ile yapmış ve bu çalışmaları yaparken ailemden ve çocuklarımdan zamanlarını alarak helallik istemişimdir. Ailem, eşim ve çocuklarım haklarını helal etsin inşallah bana.

“TEŞKİLAT İÇİN ÇATIŞMALARI BİRÇOK KEZ BEYAN ETTİM”

Herkesçe malum bilinen konular. Teşkilat içi çatışmaları ve menfaat ilişkilerini teşkilat başkanı olarak birçok kez beyan etmeme ve çözüm önerileri sunmama rağmen önerilerim dikkate alınmadığı gibi, bırakın çözümü sessiz kalmam için şahsıma mobbing uygulamaları beni derinden yaralamıştır.

İlçe başkanının bu teşkilat yapılanmasını akraba, ahbap - çavuş ilişkisini benimseyerek şekillendirmesini kabullenemediğim için, Cumhurbaşkanımızın 2023, 2053 ve 2071 vizyonuna giden yolda bu ekip ile başarılı olmayacağını görmem benim istifa etme kararı almama sebep olmuştur.

“BÜYÜK BİR İHANETTİR”

Profillerinde ve sosyal medyalarında reisimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın tek resmini dahi paylaşmaya korkan AK Partimizin tek bir haberini, başarısını paylaşamayanların dahi birim başkanlığına getirilmeleri teşkilatımızda canı gönülden hizmet edenlere de büyük bir ihanettir. Bizler elinde broşür ile partimizi halka anlatan Yusuf Özoğlu gibiyiz! Safi duygular ile gönülden bağlıyız. Lakin hakareti muhalefetten değil teşkilat içinden görmemizde kabul edilemez. Bu sebeple gerek yönetimdeki gerekse mahalle başkanlarımızın emeklerini hiçe sayan, selam sabah dahi vermeyenler ile yola devam etmem mümkün değildir.

“2024 PLANLARI YAPTIĞI AŞİKAR”

Teşkilat içi kara düzen üç dört kişiyle yönetilemeyeceğini artık anlamaları ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın günde 21 saat çalışmasından utanmaları gerektiğine inanıyorum. İl Başkanımız Mestan Özcan’ın gayretlerini ve projelerini burada maalesef görmezden gelmeleri beni derinden yaralamıştır. Belediyemizin çalışmalarını da keza aynı şekilde görmezden gelerek 2024 planları yaptığı aşikar olan ilçe başkanının hedefinin yalnızca kendi menfaat ve çıkarları doğrultusunda hareket ettiği tüm kamuoyunca bilinmektedir.

Asla baş koyduğum ve gönül bağım olan AK Partimden istifa etmiyorum. Önce ailem, eşim, evlatlarım daha sonra mahalle başkanlarım, ilçe yönetimde aşk ile hizmet eden yönetim kurulu arkadaşlarım ve tüm sevenlerim haklarını helal etsin.”