Kapaklı Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın birinci birleşiminde söz alan Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İbrahim Arslan, daha önce CHP’den ayrılarak AK Parti’ye geçiş sürecinde kendisini eleştiren eski yol arkadaşlarına sert sözlerle yüklendi. Arslan, son dönemde CHP’den ayrılarak Yeni Parti'ye geçen meclis üyelerine seslenerek, “Beni hain ilan edenler şimdi neden baba ocağını terk etti?” diye sordu.
Parti değiştirdiği dönemde bazı eski yol arkadaşları tarafından eleştirildiğini ve “hain” ilan edildiğini hatırlatan Arslan, meclis kürsüsünden yaptığı konuşmada bu kez CHP’den ayrılarak Yeni Parti'ye geçen meclis üyelerini hedef aldı.
“Beni eleştirenler şimdi neden baba ocağını terk etti?”
Konuşmasında dikkat çeken ifadeler kullanan Arslan, geçmişte kendisini sert şekilde eleştiren isimlere seslenerek şu ifadeleri kullandı:
“CHP’den AK Parti’ye geçiş sürecimde beni eleştiren, hain ilan eden CHP’li meclis üyesi arkadaşlara şimdi soruyorum: Sizler neden baba ocağını terk ettiniz?
Ben, birilerinin kendi çıkarı ve rantı için kullandığı meclis üyeliği anlayışına karşı durarak; bana oy veren insanlara daha iyi hizmet edebilmek adına bu yolu seçtim ve AK Parti’ye geçtim.
Şimdi sizlere soruyorum; hepiniz birden baba ocağını neden terk edip çıktınız? Ben sözde değil, özde Halk Partiliyim; Kemal Atatürk de kalbimizdedir.”







