FETÖ’nün Tekirdağ yapılanmasında İl İmamı Kasım Özadalı’dan sonra gelen Beton Santrali Sahibi Kenan Işık’ın AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel ile ilgili ifadeleri ortaya çıktı. Işık İfadesinde Cüneyt Yüksel ile birlikte katıldığı sohbette Fetö kasedi dinlediklerini söyledi. İfadelerde Cüneyt Yüksel’in soy isminin ise firması olan Erdil yapıdan dolayı İnşaatçı Cüneyt Erdil diye yazılması ise dikkat çekti.

YÜKSEL DE FETÖ KASEDİ DİNLEMİŞ

FETÖ’nün Tekirdağ İşadamları yapılanması ile ilgili hazırlanan yeni iddainamesinde AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in izine rastlanıldı. Daha önce TASİAD dosyasından takipsizlik alan Yüksel’in FETÖ’nün Tekirdağ yapılanmasında önemli bir yere sahip beton santrali sahibi Kenan Işık tarafından isminin verildiği ortaya çıktı. İddianamede yer alan bilgilere göre Işık, Cüneyt Yüksel’in de aralarında bulunduğu İl İmamı Asım Kod isimli Gazanfer Kaya ile birlikte içinde Fetö sohbetlerine katıldığını ve burada FETÖ liderinin vaazlarının dinlenildiğini itiraf etti. 

SOY İSMİ İFADELERDE FARKLI GEÇİYOR

Yüksel’in soy isminin ifadelerde İnşaatçı Cüneyt Erdil diye geçtiği görülüyor. Soy isminin bilinçli bir şekilde mi yoksa yanlışlıkla mı bu şekilde yazıldığına ise anlam verilemedi. Ayrıca Yüksel’in Işık’ın ifadesine göre Kazakistan’a da gittiği öne sürülüyor.

MAKRUBE FOTOĞRAFI VAR

Öte yandan İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in FETÖ’nün ağır topları ile çekilmiş bir de maklube sofrası fotoğrafı bulunuyor. BU ağır toplarla birlikte her insanın bu sofraya oturamayacağı, örgütle ancak yakın ilişkide olanların bu softada yemek yiyebildiği kaydedildi.