İYİ Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Günay Küp tarafından organize edilen kahvaltı programı, 30 Aralık Cumartesi günü saat 10.00'da İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti.

Kahvaltı programına İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner, İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, İYİ Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kazım Doğaç, İYİ Parti Kapaklı Kurucu İlçe Başkanı Yusuf Çetin, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Kapaklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Akıllı, İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Gökhan Metiner gerçekleştirdi. Metiner, "Kapaklı bizim için çok özel bir ilçe, koşarak geliyoruz. Kısaca süreci anlatmak istiyorum. Biz yaklaşık iki ay önce Şarköy ve Süleymanpaşa Belediye Başkan Adaylarımızı açıkladık. Ben genel merkeze gittiğim zaman bizim tek başımıza seçimlere gireceğimize kimse inanmıyor dedim. Bu yüzden bir tane CHP belediyesi olan ilçemizden bir tane de AK Parti belediyesi olan ilçemizden aday açıklarsak, her iki tarafa seçimlere müstakil gireceğimizi net bir şekilde göstermiş oluruz dedim. Adaylarımız hazırdı, AK Parti'de olan 

METİNER: PARTİMİZİN BAYRAĞINI EN YUKARI TAŞIMAYA ÇALIŞIYORUZ

Süleymanpaşa Belediyesi ve CHP'de olan Şarköy Belediyesi için iki tarafta adaylarımızı açıkladık. Süreç devam etti, daha sonra geçtiğimiz hafta 4 tane ilçemizi daha açıkladık. Bizim hem genel merkez nezdinde hem de il nezdinde stratejimiz var. Kiminle daha fazla oy alabileceksek onunla çalışıyoruz. Çünkü biz artık hür ve müstakil seçimlere girerek, partimizin bayrağını en yukarı taşımaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bizler teşkilatlarımızın önerdiği aday adayları ile çalışıp, konuşup, değerlendirip aday adaylarımızı açıklıyoruz” dedi.

CHP’li Başkan, makam aracını halkın hizmetine sundu CHP’li Başkan, makam aracını halkın hizmetine sundu

4 Günay Küp Kahvaltı Programı

HERKES BİZİ TAKİP EDİYOR, BİZİ GÖZLÜYOR, BİZİ YAZIYOR, BİZİ KONUŞUYOR

Tekirdağ'da toplam 6 ilçe adayının açıklandığını belirten Metiner, “Geriye 5 ilçe ve büyükşehrimiz kaldı. Açıklanmaya ilçelerimizde de aday adaylarımız var ancak değerlendirmeler yapıyoruz ve biraz da AK Parti ve CHP'yi bekliyoruz. Bizim dışımızda hiçbir yer açıklamıyor kendileri de, herkes bizi bekliyor, bizi takip ediyor. Bu da Tekirdağ İl Başkanı olarak benim inanılmaz hoşuma gidiyor. Çünkü herkes bizi takip ediyor, bizi gözlüyor, bizi yazıyor, bizi konuşuyor. Ama dediğim gibi kalan 5 ilçemizde de adaylarımız yüzde 80 hazır, bazılarında belli oldu. Muhtemelen kalan 5 ilçemizi ve büyükşehir adaylarımızı, Tekirdağ'da Genel Başkan Meral Akşener'in katılımıyla bir program yapıp, hep beraber bir açıklama yaparız diye değerlendiriyorum” ifadelerini kullandı.

BİR TARAF HÜDAPAR'LA YÜRÜYOR, BİR TARAF DEM'LE YÜRÜYOR

Süreç çok güzel gittiğini ve mutlu olduklarını söyleyen Metiner, “Sadece Tekirdağ'da değil tüm Türkiye'de seçimlere hür ve müstakil girmemiz bizi ayrı bir yere taşıdı. Bir taraf HÜDAPAR'la yürüyor, bir taraf DEM'le yürüyor. Biz inşallah hür ve müstakil bir şekilde bu seçimleri alacağız. Bu seçimleri alırken de adaylarımız tabii ki önemi ama bence bunun yanında en önemli yer belediye meclis üyesi listelerimiz. Listelerimizde güzel bir liste çıkartabilirsek Tekirdağ'da ve ilçelerinde belediyelerimizi İYİ Parti belediyeleriyle tanıştırmamamız için hiçbir neden yok. Bunu net bir şekilde görüyorum, herkes değerlendiriyor. Tekirdağ'da hem AK Parti hem CHP'nin içerisinde bizim emanet oylarımız var. Kendimizi iyi anlatabilirsek Tekirdağ'ımızı iyi belediyecilikle tanıştıracağız" dedi.

KÜP: ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Metiner'den sonra konuşan İYİ Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Günay Küp, katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. Küp, "Süreç başladığı andan itibaren, yaptığım istişarelerle Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı olmaya karar verdim. Bu süreçte içerisinde Kapaklı'mızın aydınlık geleceğine kavuşmasında yapılacak tüm çalışmalarda yer almak istiyorum. Kapaklı'mızın daha yaşanabilir, daha mutlu, daha huzurlu bir şehir olması için elimden geleni yapacağım.

Günay Küp Kahvaltı Programı

“BİZ HAZIRIZ, BUNDAN KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN”

Doğduğum yer değil, doyduğum yer olan Kapaklı'da daha iyi olması için ben de görev almak istedim. İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanlığı'nın kurucu üyesiyim, bununla her zaman gurur duyuyorum. Bütün belgelerimi hazırlayıp İlçe Başkanım Gürkan Mandalı'ya teslim ettim. Kazanan Kapaklı olsun dedim. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde, Kapaklı'mız hak ettiği iyi belediyeciliğe kavuşacak ve yönetilecektir.
İYİ Parti olarak hür ve müstakil olarak gireceğimiz seçimlere, bütün organlarımız hazırdır. Biz hazırız, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Sandıklara da sahip çıkacağız, sizlerin verdiği her bir oya da sahip çıkacağız” diye konuştu.

Kapaklı’da 81 ilden vatandaşların yaşadığını dile getiren Küp, “Yakın tarihte de belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Bu belediye başkan adayımızla birlikte, sizlere projelerimizi sunacağız. Ama biz bu projeleri sizlere soracağız, birlikte çalışacağız. Ve belediyeyi aldıktan sonra da liyakatlı, doğru kadrolarla Kapaklı'nın yönetimini iyi belediyecilik olarak bizler yapacağız. Kapaklı'nın tüm sorunlarını biliyoruz, her şeyine hakimiz. Sizler destek verirseniz biz bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Kapaklı'mıza iyi belediyecilik, iyi gelecek diyorum ve hepinize saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.2 Günay Küp Kahvaltı Programı

METİNER: KAPAKLI'YLA İLGİLİ AKLIMDA TEK BİR ŞÜPHE YOK

Küp’ün konuşmasından sonra sözlerine ekleme yapan Metiner, "Biz partinin kuruluşundan beri tüm üyelerimizle hep birlikteyiz. Günay başkanı herkes tanır ve başladığı işi de bitirene kadar devam eder. Ben buraya geldiğimde teşkilatımız hep bir ve beraber görüyorum, bu bize inanılmaz güç ve kuvvet veriyor. Kapaklı'yla ilgili aklımda tek bir şüphe yok. Bunu her yerde söylüyorum. Biz il teşkilatı olarak her zaman yanınızdayız. İnşallah Günay başkanımın heyecanıyla bu seçimleri alacağız” dedi.

1 Günay Küp Kahvaltı Programı

MANDALI:KAPAKLI'DA EN HEYECAN YARATACAK ADAY İYİ PARTİ'DE OLACAK

Metiner’in sözlerinin ardından İYİ Parti olarak Kapaklı’daki stratejilerinden bahseden İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, "Bizim Kapaklı teşkilatı olarak stratejilerimizden biri de adayımızın daha sonra açıklanması yönünde. Süleymanpaşa ile Kapaklı'nın pozisyonları aynı olmayabiliyor. Biz de bunu ilçe yöneticilerimizle birlikte bir stratejik planla yol aldığımızı söylemiştik. Kapaklı'nın buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bizim o strateij hamleyi yapabilecek için biraz daha vaktimiz var. Her ilçenin farklı dinamikleri olduğu için bu yolu izliyoruz. Yolun sonunda göreceksiniz Kapaklı'da en heyecan yaratacak aday İYİ Parti'de olacak, bunun size garantisini verebilirim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların tamamlanmasının ardından kahvaltı programı, İYİ Parti’ye yeni katılan üyelere rozetlerinin takdim edilmesi ile son buldu.

3 Günay Küp Kahvaltı Programı