AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, Melek Mosso’yu sahneye çıkardığı için görevden alınan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre’de delege olarak oy kullanacağını söyledi.

Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı

7 Ekim 2023 tarihinde “Türkiye Yüzyılı için hep yeni, hep ileri” sloganı ile Ankara’da yapılacak olan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesi Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, bir basın açıklaması yaptı. İl yönetimi ile kahvaltılı basın açıklamasında konuşan Gümüş, bin kişi ile Tekirdağ’dan kongreye katılacaklarını söyledi.

DELEGELER GENEL MERKEZ KONGRESİNDE BİZLERİ TEMSİL EDECEKLER”

Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Partili seçmene hakaret eden Melek Mosso’yu sahneye çıkardığı gerekçesi ile görevden alınan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in 4. Olağanüstü Kongre’de genel merkez delegesi olarak oy kullanacağını sorulması üzerine İl Başkanı Gümüş, “Şöyle söyleyelim, yani bir olağanüstü kongre Covid 19 tedbirleri kapsamında Namık Kemal Stadı’nda beraber icra ettiğimiz sizlerin de var olduğu, Cumhurbaşkanımızın katılımıyla yapılan AK Parti il kongresinde seçilen delegeler genel merkez kongresinde de bizleri ilimizi temsil edecekler.

“DELEGE OLARAK SALONDA YERİNİ ALACAKTIR”

Tekirdağ’da yapılacak bir il kongresinde nasıl ilçelerden seçilen delegeleri ben bildiriyor isem buradaki delegeleri de genel merkezimiz bize liste halinde bildirdi. İstifa eden belediye başkanımız Cüneyt yüksel, son il kongremizde delege olarak seçilmişti ve delege olarak da salonda yerini alacaktır” dedi.