Kaymakam Gürdal, gazi ve şehit ailesini ziyaret etti Kaymakam Gürdal, gazi ve şehit ailesini ziyaret etti

Ramazan Göksu ve Serkan Göksu ortaklığıyla hizmet vermeye başlayan Göksu Profilo Kapaklı Bayi, Pınar Bulvarında mehter takımı eşliğinde görkemli bir açılış gerçekleştirdi. Açılışa iş ve siyaset dünyasından çok sayıda ismin yanı sıra davetliler katıldı.

Cuma günü saat 14.30'da gerçekleştirilen açılışa Kapaklı Belediye Başkan Vekili Tahir Eke, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Mecit Çoğal, İYİ Parti İlçe Başkanı Gürkan Mandalı, Kapaklı Belediye eski Başkanı İrfan Mandalı Profilo Türkiye Satış Kıdemli Direktörü Dr. Mustafa Işkıncı, Profilo Marmara Bölge Müdürü Ahmet Yıldırım, Profilo Marmara Satış Alan Yöneticisi İbrahim Karaçoban, iş ve siyaset dünyasından isimler ile davetliler katıldı.

MEHTER TAKIMI VE DUALAR  EŞLİĞİNDE AÇILDI

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılışta mehter marşı, söylediği marşlarla açılışa coşku katarken, İrfan Demir hoca eşliğinde yapılan duanın ardından işletmenin açılış kurdelesi kesildi.

2 GÜN BOYUNCA ÖZEL İNDİRİM

Vatandaşlar, mağazanın açılışına özel Cuma vce Cumartesi günleri 2 gün boyunca özel indirimli fiyatlar ile alışveriş yapabilecekler.

22goksu-profilo-kapakli-1goksu-profilo-kapakli-4goksu-profilo-kapakli-3goksu-profilo-kapakli-6goksu-profilo-kapakli-5goksu-profilo-kapakli-8goksu-profilo-kapakli-7goksu-profilo-kapakli-9