CHP Kapaklı İlçe Başkanlığında 9 Temmuz Pazar günü saat 13.30’da ilçe başkanı adaylığını açıklayan CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan, “Kuruluşun ve kurtuluşun partisinin ilçe başkanlığından sesleniyorum, Atatürk’ümüzün kurduğu partinizin, onurlu örgütümüzün ilçe başkanlığına adayım.” dedi.

CHP Kapaklı İlçe Başkanlığı önünde düzenlenen programa CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, partililer ve çok sayıda genç katıldı.

"BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR"

Programda ilk olarak CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz konuştu. Çıktığı yolda Tarcan’a başarılar dileyen Yılmaz, “Bildiğiniz üzere kongre takvimi açıklandı. Bu bir koltuk savaşı değil bu bir bayrak yarışıdır aslında. Kimler ne katabilir, üstüne ne koyabilir ona bakmak gerekir. Doğrusuyla yanlışıyla 4 yılı geride bıraktık. Tabiki hatalarımız olmuş olabilir ama her hatamızda da bunun hata olduğunu anlamış olmamız gerekiyor.” dedi.

"EMİR TARCAN'A BAŞARILAR DİLİYORUM"

Konuşmasına kongre sürecini anlatarak devam eden Yılmaz, “Kaybedenin olmadığı, kazananın CHP olmasını diliyorum. Pandemi, ekonomik kriz, deprem derken bu zor süreçte bize destek olan herkese teşekkür ediyorum. ‘Her zaman gençlerin önünü açın diyoruz’ maalesef bu hep söylemde kaldı. Bende bu dönem aday olmayarak gençlerin önünün açılmasını umut ediyorum. Bizlerin artık söylemlere ihtiyacı yok, iktidar olmaya ihtiyacı var. Bizlerin hem yerelde hem genelde iktidar olmaya ihtiyacı var. İlçe başkan adaylığı yolunda Emir Tarcan’a başarılar diliyorum.” diye konuştu.

TARCAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Erdinç Yılmaz’ın ardından gençlerin yoğun desteği ve tezahüratlar eşliğinde kürsüye gelen CHP Kapaklı Gençlik Kolları Başkanı Emir Tarcan, partililere seslenerek adaylığını açıkladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Birlik ve beraberlik mesajı veren Emir Tarcan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Öncelikle tüm zorluklarla genel seçimi yüksek performans ile yönetmiş başta ilçe başkanımız Erdinç Yılmaz a değerli yönetim kurulu üyelerimize, Halkın belediye başkanı İrfan Mandalı’ya, meclis üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, partimize destek ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.

"CESUR OLDUĞUNUZ ANLAMINA GELİR"

Cumhuriyet halk partili kardeşlerim, ablalarım, abilerim… Biz kimiz? Fabrikada işçi, tarlada çiftçi, okulda öğrencileriz. Cumhuriyet Halk Partisine üye olmak, çalışmalarında bulunmak, diktatör rejimine karşı dik durmak sizlerin ne kadar değerli ve cesur olduğunuz anlamına gelir.

Bugün yeniden bir başlangıç dönemi, ülkemiz en karanlık, en baskıcı dönemini yaşıyor. Dünyanın en güzel varlığı olan çocukların, en büyük meşguliyeti oyun oynamak olması gerekirken hayat pahalılığı nedeniyle siyaset konuşuyor.

"BEN VAZGEÇMİYORUM"

Bir hayalimiz var.

Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti Erasmus programı heyeti Kaymakam Gürdal’ı ziyaret etti

Kadınların kıyafetinin konuşulmadığı, topuklu ayakkabı sesinden rahatsız olunmadığı, din, mezhep, memleket konuşulmadığı, kara kedinin diğer kedilerden ayrılmadığı, çocukların kırmızı elmalar gibi gülümsediği bir memleket, bir ülke hayalimiz var.

Bu partinin mutfağında yetişmiş, tozunu yutmuş bir kardeşiniz olarak karşınızda konuşuyorum. Bu yolculuk bana pes etmemeyi ve yolumuzdan dönmemeyi öğretti.

Ben dönmüyorum. Ben vazgeçmiyorum. Daha genç cumhuriyet, daha genç memleket için devam ettiğimiz bu yolcuğumuz, ilçemizde de belediyeyi tekrar alarak, biliyoruz ki doğurduğu bu güneşi yeniden geri getirecek.

2020 tarihinden beri, gençlik örgütünün başkanlığını yapan bir kardeşinizim. Her şeyi kendimizden bekleriz diyor ya Cumhuriyetin 10. Yılında ki o pankartta gençler, işte biz o ruhu içinde hisseden yol arkadaşlarımızla birlikteyiz.

"İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM"

Kuruluşun ve kurtuluşun partisinin ilçe başkanlığından sesleniyorum, Atatürk’ümüzün kurduğu partinizin, onurlu örgütümüzün ilçe başkanlığına adayım. Her üyemizin desteklemesi için buradan sesleniyorum. Tüm mahallelerde Beyaz listeye desteklerinizi bekliyorum.”

CHP-kapakli-emir-tarcan-2CHP-kapakli-emir-tarcan-1