1998 yılında Çorlu’da doğan Furkan Fırat Dubaz, eğitimlerini tamamlamasının ardından Kapaklı’da Dubaz Hukuk ve Danışmanlık ismindeki ofisini açtı.  Avukat Dubaz, İş Hukuku, Miras Hukuku, Aile Hukuku, Ceza Hukuku gibi alanlarda ağırlıklı olmak üzere Türk Hukuku’nun hemen her alanında danışmanlık ve avukatlık hizmeti verecek.

Furkan Fırat Dubaz Kimdir?

Avukat Furkan Fırat Dubaz 1998 yılında Çorlu’da doğdu. İlköğretim ve ortaokul eğitimini Kapaklı’da tamamladıktan sonra lise eğitimini Çerkezköy Gülerçin Kolejinde tamamladı. 2016 yılında Üniversite sınavında İstanbul Maltepe Üniversitesi, Hukuk Fakültesini kazandı. 2016-2017 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Yabancı diller fakültesinde 1 yıl İngilizce hazırlık eğitimini başarıyla tamamlamıştır.  2022 yılında Hukuk Fakültesinden İngilizce eğitim ile başarıyla mezun olmuştur.

Öğrencilik döneminde Tekirdağ’da ve İstanbul’da çeşitli hukuk bürolarında çalışmış, 2022 yılında Eylül ayında İstanbul’da çalıştığı hukuk bürosundan ayrılıp, Tekirdağ Barosunda yasal Avukatlık Stajını başlatmıştır. 1 yıllık yasal avukatlık stajında Çerkezköy ve Çorlu olmak üzere 2 ayrı hukuk bürosunda çalışmış ve stajını tamamlamıştır.

Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi Şehit Songül Yakut Anaokulu 23 Nisan Müsameresi düzenledi

2024 yılının başlangıcında Cumhuriyet Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, No:37, Daire:1 Kapaklı/Tekirdağ adresinde DUBAZ HUKUK & DANIŞMANLIK isminde kendi avukatlık ofisini kurmuş olup, avukatlık mesleğini icra etmektedir. Avukat Furkan Fırat Dubaz İş Hukuku, Miras Hukuku, Aile Hukuku, Ceza Hukuku gibi alanlarda ağırlıklı olmak üzere Türk Hukuku’nun hemen her alanında danışmanlık ve avukatlık hizmeti sunmaktadır.

Avukatlik Ofis 1