Kapaklı'da uzun yıllardır A Takım ve alt yapıda mücadele eden Kapaklı Kartalspor alt yapı eğitimlerine Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük adı altında devam edecek.

Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrükspor ile her konuda anlaştıklarını kaydeden Kapaklı Kartalspor Başkan Yardımcısı ve Fatih Karagümrük Kapaklı ve Çerkezköy Genel Koordinatörü Ümit Saraç, “Bundan sonra Atıcı Spor Kompleksinde yolumuza Fatih Karagümrük ile devam edecğiz. 1 Amatör Ligde ve alt yapılarda mücadele pilot takımımız Kapaklı Kartalsporla işbirliğimiz devam edecek. Şimdi daha güçlü bir şekilde yola devam edeceğiz. Kapaklı’da ve Çerkezköy’de çocuklarımızın hayatlarına dokunmak için güzel bir projeye imza attık.” dedi.

Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti Kapaklı Sitespor evinde puan kaybetti

ALTYAPIDA YER ALAN OYUNCULARIN YÜZDE 80’İ TRAKYA BÖLGESİNDEN”

Süreci anlatan Saraç, “Kapaklı’da futbol okulu çalışmalarımızı takibe almışlar. Karagümrük Futbol Okulları Genel Koordinatörü Yıldıray Güçlü ve Karagümrük Akademi Takımları Koordinatörü Savaş Çam ile birlikte görüşme gerçekleştirdik. Fatih Karagümrükspor’un alt yapısında yer alan oyuncuların yüzde 80’nin Trakya bölgesinden olduğunu öğrendik. Buradaki çocukların genleri, fiziki yapısı ve göç alan bir bölge olduğu için buradaki oyuncu potansiyelini ele almak istiyorlar.

karagümrük-altyapi-kartalspor-1

“PROJEYE SICAK BAKTIM”

Birçok sayfayı takibe almışlar, bizim oyuncu potansiyelimiz ve ekibimiz kendilerine cazip gelmiş. Kulüp değil de düzenli bir futbol okuluna sahip ve uzun yıllar işin içinde olan biriyle çalışmak istediklerini ifade ettiler. Sağ olsunlar projelerini bana anlattılar ve projeye de sıcak baktım. Çerkezköy ve Kapaklı’dan çocuklarımızın bende toplanması gibi özellikler bunda etkili oldu. Her ay gelip çalışmaları yerinde izleyecekler ve Akademi liginde uyguladıkları programları bizimle paylaşıp çocukların üzerinde faydalı olup olmadığını analiz edecekler” dedi.