Marmaraereğli ilçesinde faaliyet gösteren Kaptan Demir Çelik Fabrikası’nın üst düzey yöneticilerinin fabrikayı 50 milyon dolar dolandırdığı iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 11 kişiden 4’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Polis ekiplerinden 3 ayrı adrese operasyon: 9 gözaltı Polis ekiplerinden 3 ayrı adrese operasyon: 9 gözaltı

POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ 

Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma kapsamında Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelileri yakalamak için eş zamanlı operasyon düzenledi. Tekirdağ polisi tarafından düzenlenen operasyonda 10 şüpheli ‘örgütlü bir şekilde özel belgede sahtecilik, nitelikli dolandırıcılık, hırsızlık ve güveni kötüye kullanma’ suçlarından gözaltına alınırken, fabrikanın eski Genel Müdürü Ş.E. de Bodrum’daki evinde gözaltına alındı.  

4 KİŞİ TUTUKLANDI 

Gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çorlu Adliyesi'ne getirilen şüphelilerden Ş.E, E.E, M.K. ve N.A. savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları sulh ceza hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.