Olay, Kapaklı Pınar Bulvarı'ndaki 6 katlı bir binanın 5. katında meydana geldi. Aydın G. isimli genç bir adam, evlenme vaadiyle dolandırıldığını iddia ederek intihara kalkıştı. Aydın G.'nin çevreye savurduğu tehditler üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aydın G., itfaiye ekiplerinin açmaya çalıştığı atlama yatağına müsaade etmeyerek, yukarıdan el yazısıyla yazdığı bir notu aşağıya attı. Notunda, Gülşah K., Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü'nün olay yerine gelmesini talep etti.

İNTİHARDAN VAZGEÇTİ

Polis ekipleri, bir yandan Aydın G.'yi oyalarken, diğer yandan da binanın 5. katına ulaşmaya çalıştı. Bu sırada itfaiye ekibinin şişirdiği atlama yatağı hazır hale getirildi. Kapaklı Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Hasan Atlı, Karakol Amirinin ikna çabaları sonucu Aydın G. intihardan vazgeçti.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Aydın G., olayın ardından önce Kapaklı Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi, ardından da ifadesi alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Seyir halindeki minibüsün motor kısmı alev aldı Seyir halindeki minibüsün motor kısmı alev aldı

Olay, evlenme vaadiyle dolandırılmanın trajik sonuçlarına dikkat çekerken, bölge sakinleri ve güvenlik güçleri rahat bir nefes aldı.