AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’nde Tekirdağ adına oy kullanacak olan AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Genel Merkezine giderek delege kartını aldı.

CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız CHP’li Yontar: Barış içindeki Türkiye’yi kuracağız

7 Ekim 2023 Cumartesi günü Ankara’da yapılacak olan AK Parti 4. Olağanüstü Kongresi’nde Tekirdağ adına oy kullanacak 14 isimden biri olan AK Parti Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Kamil Çetintaş, kongre tarihinden bir gün önce AK Parti Genel Merkezine giderek delege kartını aldı.

Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda Çetintaş, “7 Ekim Cumartesi günü gerçekleşecek olan AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongre’mizde oy kullanmak üzere delege kartımızı teslim aldık. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderlerliğinde, milletimizin her kesimini temsil eden, tecrübeyle yeniyi buluşturan büyük şölene hazırız.

“YENİ HİZMETLER PEŞİNDE KOŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Milletimizin tamamının istiklalinden emin bir şekilde istikbaline güvenle bakacağı bir Türkiye için yeni projeler, yeni programlar, yeni eserler, yeni hizmetler peşinde koşmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.