Gönüllülere saha eğitimi verildi Gönüllülere saha eğitimi verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene ilçesinde bir tesisi daha vatandaşların hizmetine sunmaya hazırlanıyor. Ergene’de Yeşiltepe Mahallesi’nde yapımına başlanacak ve toplam inşaat alanı 2.024 metrekare olan tesis hakkında yetkililer bilgi verdi.  Spor kompleksinin 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacağını söyleyen yetkililer,  "Ayrıca, FIBA standartlarına uygun olarak inşa edilecek. Ergene Spor Kompleksi bünyesinde hentbol, basketbol ve voleybol sahası bulunacak. Kadın-erkek soyunma, duş ve WC alanları yer alacak. Proje çerçevesinde hakem odaları, basın odası ve ilk yardım odası gibi alanlar olacak" dedi.

KADİR ALBAYRAK: CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK TESİSLERİNİ TEKİRDAĞ’A KAZANDIRIYOR OLMANIN GURUR VE MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Hizmet, proje ve yatırımlarını aralıksız bir şekilde sürdürdüklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Cumhuriyet tarihinin en büyük tesislerini Tekirdağ’a kazandırıyor olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hizmet ve yatırımlarımızla Tekirdağ’ı geleceğe taşıyoruz. Bu kapsamda Ergene ilçemizde kapalı spor salonunun temelini 24 Ocak Çarşamba günü atıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı temel atma törenimize davet ediyorum. Tekirdağ, büyükşehir ile büyüyor, gelişiyor, yenileniyor ve geleceğe emin adımlarla ilerliyor. Vatandaşlarımızın yaşamaktan keyif aldığı bir Tekirdağ için gece gündüz çalışıyor, ilkleri ve en büyük projeleri hayata geçiriyoruz. Ergene ilçesi Kapalı Spor Salonu’muz şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.