Mülkiyeti Kapaklı Belediyesi’ne ait bazı taşınmazların belediyenin vergi borcuna mansuben Maliye Hazinesine bedelli olarak devren satışının yapılmasını eleştiren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, “Kapaklı Belediyesi bunu da yaptı. Kapaklı Belediyesi ödeyemediği vergi borçlarını iki cami arazisi bir de okul arazisi vererek mahsuplaşma yoluna gitti.” diye konuştu.

CHP İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kapaklı Belediyesi bunu da yaptı. Son zamanlar sürekli arazi satışları ile gündemde olan ve bir karış arazi bırakmayarak satış yapan hatta satamadığı arazileri taksitle satan Kapaklı Belediyesini eleştirmiştik. Belediye sürekli borçlanıyor sürekli arsa satıyor ne hizmet gördük ne de borç kapandı. Yine Temmuz ayı olağan belediye meclis toplantısında önümüze gelen arazi satışı “pes artık” deditirecek cinstendir.

İKİ CAMİ ARAZİSİ BİR DE OKUL ARAZİSİ VEREREK MAHSUPLAŞMA YOLUNA GİTTİ

2022 yılından günümüze kadar ödenmeyen vergi borçlarından dolayı bu sefer de hacizlik oldu. Kapaklı Belediyesi ödeyemediği vergi borçlarını iki cami arazisi bir de okul arazisi vererek mahsuplaşma yoluna gitti. CHP komisyon üyelerimizin red oyuna karşın meclisin ikinci oturumunda oy çokluğu ile geçmiştir. Tüm Kapaklı kamuoyuna duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı Başkan Yüceer, Özel Kalem Müdürlüğüne Cenk Boduç’u atadı