CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, bir Kapaklı Belediye Meclis Üyesi'nin Çerkezköy Kuşbahçe mevkiinde yapılan izinsiz ve kaçak define kazısında yakalanmasıyla ilgili açıklama yaptı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı Süleymanpaşa Belediye Başkanı mal varlığını açıkladı

CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, “Geçtiğimiz günlerde yerel basında çıkan habere istinaden. Define kazısı yapan kişiler yakalanmıştı. Yakalanan kişilerden birinin Kapaklı Belediye Meclis Üyesi olduğu iddia edilmiştir. Yapılan habere göre: Çerkezköy Kuşbahçe mevkiinde yapılan izinsiz ve kaçak define kazısında içlerinde Kapaklı Belediyesi'nden bir meclis üyesinin de bulunduğu 5 şüpheli yakalandı. 15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ’nün birçok yerde valizlerle gömülü paralarının bulunduğu iddiası Çerkezköy’deki define avcılarını harekete geçirdi. Gayri resmi kazı yapan ve aralarında iddiaya göre önceki gün Kapaklı Belediyesi'nden bir meclis üyesinin bulunduğu bir gruba jandarma ekipleri tarafından Kuşbahçe mevkiinde suçüstü yapıldı.” ifadelerini kullandı. 

“KAPAKLI, KAPAKLI OLALI BÖYLE BİR DÖNEM YAŞAMAMIŞTIR” 

Açıklamasında bazı sorular yönelten Yılmaz, “FETÖ’nün sakladığı paraları anca FETÖ ile iş birliğinde olan biri bilebilir. Peki bu Meclis üyesinin FETÖ ile bir bağlantısı var mı? Bu Meclis üyesi il disiplin kurulu tarafından görevinden alınacak mı? Bu Meclis üyesi Kapaklı meclisinde seçilmiş onuru ile görev yapan 31 Meclis üyesini de zan altında bırakmış olmuyor mu? Bu iddialar üzerine bu Meclis üyesi kim ise bir an önce ortaya çıkıp bu sorularıma cevap vermesini ve Kapaklı kamuoyunu bilgilendirmelidir. Kapaklı, Kapaklı olalı böyle bir dönem yaşamamıştır.” dedi.