Dernek Başkanı Erol Buz ve yönetim kurulu üyelerinden Başkan Yardımcıları İsmail Taş ve Nursen Sert, Genel Sek. Murat Soytürk, Halkla İlişkiler Gökay Keleşoğlu ve Ünal Fırat, Sayman M. Talha Beceren, Kobi Komisyon Necat İlhan, Sedat Gültekin, Nilgün Zaimoğlu ve Murat Bakıral, 12 Ocak Pazar günü Kafega Resturant ve Kafe'de bir araya gelerek yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri tek tek söz alarak, gündem konularını değerlendirdi, fikirlerini açıkladı.

‘’SEÇİM SONRASI EKONOMİK SIKINTILARI ATLATACAĞIZ’’

SATİVES'in yönetim kurulu gündeminde üye yelpazesinin genişletilmesi ve bu doğrultuda yapılacak, yönetim kurulu çalışmalarının kapsamı görüşüldü. SATİVES'in yeni hizmet binası da ele alınan konular arasında olurken, Dernek Başkanı Erol Buz, önümüzdeki günlerde yüksek bir genişleme politikası izleyeceklerini bunun sonucunun çok önemli olduğunu dile getirdi. Başkan Buz, "Bugün yönetim kurulu olarak bölgemizle ilgili neler yapabileceğimiz konusundaki çalışmalarımızı değerlendirdik. Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçim sürecini değerlendirdik. Şu an için bir ekonomik sıkıntı söz konusudur. Ancak, Türkiye'nin önü açık olacaktır. SATİVES olarak buna inanıyoruz. Seçim sonrası ekonomik sıkıntıların atlatacağımızı düşünüyoruz. Daha güzel günler olacak inşallah"dedi.

‘’YENİ BİR ÇALIŞMA HARİTASI BELİRLEDİK’’

Üye sayısının artırılmasına yönelik çalışmaları da görüşüp bir takım değerlendirme kararları aldıklarını belirtirken, "Kapaklı'da Ticaret Odası ve Esnaf Odası kurulması için önceden yürüttüğümüz çalışmalarımızı, yeni yönetimiz ve üyelerimizle birlikte önümüzdeki süreçte de tekrar ela alacağız. Bu doğrultuda Kapaklı, Çerkezköy ve Saray'da ve bölgemizde yeni çalışma haritası belirledik."ifadelerini kullandı.