Kapaklı Gazetesi - Çerkezköy Endüstriyel Fuarı’na katılım sağlayan firmalar arasında bulunan Trakya Vending, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. Geniş bir ürün yelpazeleri olduğunu belirten Trakya Vending Firması Sahibi Ufuk Mangır, ‘’Amacımız en büyük değil, en iyi olmak’’ dedi.

Otomat makinalarının günümüzde önemli bir ihtiyaç olduğunu belirten Trakya Vending Sahibi Mangır, gösterilen ilgiden memnun olduklarını kaydetti. Sıcak içecek, soğuk içecek ve yiyecek gibi otomatlar temin ettiklerini söyleyen Ufuk Mangır, genelde hastanelerin, fabrikaların, okullar ve resmi kurumların müşteri portföyünü oluşturduğunu söyledi.

‘’GENİŞ ÜRÜN YELPAZEMİZ VAR’

Firma olarak kurulum, bakım ve onarım işleri de yaptıklarını kaydeden Mangır, ‘’Otomatlarımızda demleme çay, espresso, cappuccino, kahve, sıcak çikolata, sütlü çikolata gibi geniş ürün yelpazesinde lezzetler, müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır. Ayrıca şirketimiz otomatların kurulumu, bakımı, dolumu, programlanması ve ürün temini gibi konularda da müşterilerimize güvence vermektedir.’’ Şeklinde konuştu.