Kapaklı Gazetesi - Düşsel Çığlıklar, Kardelen ve Hüzün Yanığı adlı 3 şiir ve deneme kitabı bulunan Kapaklılı yazar Filiz Konuşkan Akçay, 2. Kapaklı Kitap Fuarı’na davet edilmediği için fuarı düzenleyen yetkililere sitem etti.

Kapaklı 2. Kitap Fuarı bu yıl 25 Ekim – 3 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere kapılarını açacak. Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenecek olan etkinlikte Kapaklılı yazar Filiz Konuşkan Akçay’a davet gönderilmedi. Kendisinin etkinliğe davet edilmemesini ‘şok edici’ olarak tanımlayan Akçay, yetkililere tepki gösterdi.

‘’KİMSENİN AKLINA GELMİYORUZ’’

Fuar takviminin açıklanmasının ardından kendisine bir davet gelmediğini belirten ve duruma tepki gösteren yazar Filiz Konuşkan Akçay, ‘’Başka il ve ilçelerde düzenlenen fuarlara hiç tanımadığımız insanlar tarafından davet edilirken, kendi yaşadığım ilçemde fuar düzenleniyor ve kimsenin aklına gelmiyoruz. Kocaman fuarda bir yerimiz yok. Fuar haberini ilk gördüğümde inanın yumruk yemiş gibi hissettim.” dedi.