Kapaklı Belediyesi, çocukların yaz tatili süresince öğrenmeye devam etmelerini sağlamak; bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile 'Yaz Okulları'nı yeniden açıyor.

KAYITLAR 18 HAZİRAN’DA BAŞLAYACAK

Yaz okulları çatısı altında açılacak olan Yüzme, Voleybol, Basketbol, Masa tenisi, Satranç, Karate, Güreş ve Kick - Boks kurslarına kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar 2011 doğumlu öncesi ve 7 yaş üzeri olmak kaydıyla Kapaklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğüne (9.kat) velisi ile birlikte gelerek kimlik fotokopisiyle kayıt yaptırabilecekler. Başvurular 18 Haziran Pazartesi itibariyle başlarken, kayıt yaptıran çocukların kursları ise 2 Temmuz Pazartesi başlayacak.

“SAĞLIKLI NESİLLERİN YETİŞMESİ BİZLERİN GÖREVİ’’

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, "Sağlıklı nesillerin yetişmesi bizlerin görevidir. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak yaz spor okulumuzu artık geleneksel hale getirdik. Bu tip faaliyetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

“SAĞLIKLI BİR NESİL YETİŞMESİNE KATKI SAĞLIYORUZ’’

Yaz Spor Okulların geleneksel hale getirildiğini ve ücretsiz olarak yapıldığına değinen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Bizler çocuklarımızın spora eğilimli olması ve daha dinç yaşaması için sporun son derece önemli olduğunu düşünerek yaz okullarımızı açıyoruz. Kapaklı Belediyesi olarak sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuklarımızın ve gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu yüzden yaz spor okulları geleneksel hale getirerek bu tip faaliyetlerin çocukların zihinsel ve fiziksel gelişime katkı sağlaması için devam edeceğiz.“ dedi.