Kapaklı Gazetesi - Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tekirdağ’daki tüm mesleki ve teknik anadolu liselerine PLC Programı eğitimi veriyor. 

Eğitim ve öğretimde Trakya’nın en modern okulları arasında yer alan Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi her alanda adından söz ettiriyor. Öğrencilerinin gelişimi için tüm imkanlarını seferber eden Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi aynı zamanda Tekirdağ’daki diğer Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri’ne de destek oluyor.

TOPLAM 120 ÖĞRETMENE DERS VERİLECEK

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün, Tekirdağ genelindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde görevli Elektrik ve Otomasyon Bölümü öğretmenlerine yönelik başlattığı ‘Temel ve Orta Seviye Siemens S-7 PLC Programlama Kursu’na yoğun katılım oluyor. Aralık 2019’da başlayan ve bu yılın Mart ayının sonuna kadar devam edecek hizmet içi eğitimlerine, yaklaşık 45 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin; Elektrik Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri ve Yenilebilir Enerji Teknolojileri Alanları’nın ilgili öğretmenleri katılıyor.

Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin toplamda 120 öğretmene, 132 saat vereceği bu kurslar büyük takdir topladı. Dersler, okulun Bilgisayar Laboratuvarlarında gerçekleştiriliyor.