Kapaklı Gazetesi - Başakşehir Okulları, düzenlediği Culture Day etkinliği ile öğrencilerine uygulamalı Yabancı Dil eğitimi verdi.

Başakşehir Okulları, öğrencilerin yabancı dilleri akıcı bir şekilde konuşabildiği ve pratik yapabildikleri ortamlar oluşturma amacıyla bir etkinlik düzenledi. Düzenlediği Culture Day etkinliği ile aralarında Türkiye, İngiltere, İspanya, Almanya, Fransa, Hindistan, Japonya, Güney Kore, Rusya ve İtalya’nın bulunduğu farklı ülke kültürlerin; yemekleri, oyunları ve kıyafetleri tanıtıldı. Eğlenceli günde veliler de öğrencilere eşlik etti.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADILAR

Culture Day etkinliğinde İngilizce diyalogların ön plana çıktığı pasaport kontrolünün ardından öğrenciler ve velileri etkinlik alanına giriş yaptılar. Her ülkeye ait belirgin kültürel materyallerin de bulunduğu stantlarda ülkelere ait yemek satışları da görevli öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Etkinlik süresince belirli aralıklarla yaptıkları İngilizce tanıtım konuşmalarıyla öğrenciler büyük beğeni topladı. Etkinliğin sonunda veliler, öğrenciler ve öğretmenler önceden hazırlanan oyun odalarında farklı ülkelerin geleneksel oyunlarıyla da buluşma şansı yakaladı.